Fjuri protiv Vajldera (©Reuters)
Fjuri protiv Vajldera (©Reuters)

Trilogija Fjuri – Vajlder: Novi meč 24. jula u Las Vegasu

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 11:40

Entoni Džošua će morati da sačeka

Mesecima se ugovarao meč za ujedinjenje svih titula i za zvanje najboljeg svetskog teškaša današnjice. Ipak, svet će morati da još malo sačeka na okršaj Tajsona Fjurija i Entonija Džošue. Ako do njega uopšte i dođe.

Umesto tog spektakla, gledaćemo treći duel Tajsona Fjurija i Diontea Vajldera. Sve je spremno, ugovor potpisan, meč je zakazan za 24. jul u Las Vegasu.

Izabrane vesti

Prvi njihov meč završen je bez pobednika, dok je u drugom Fjuri nokautirao Amerikanca i ponovo postao prvak sveta. I sada želi da dokusuri Vajldera i stavi tačku na borbe s njim.

Prošli put je završio sa ozbiljnim batinama. I sada ću mu naneti povredu ramena, povredu bicepsa, još jednu povredu noge“, poručio je Fjuri.

Pre samo sedam dana sve je načelno bilo dogovoreno da on i Džošua ukrste pesnice u avgustu. Ali, Vajlderov tim se žalio i bokserski „mudraci“ su ocenili da Amerikanac ima zakonsko pravo da dobije još jedan pokušaj protiv „Kralja Cigana“, kako sam sebe naziva Tajson Fjuri.

Ni on ni Vajlder nisu ulazili u ring od februara prošle godine, kada su imali drugi deo ove trilogije, kada je Fjuri u sedmoj rundi nokautirao „Bronzanog bombardera“. 


tagovi

boksTajson FjuriDionte Vajlder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara