""
""

U Čikago stiže probuđena zver

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.11.17. | 13:30

Njujork Rendžersi žele sedmu vezanu pobedu

Posle fantastičnog otvaranja sezone i dve ubedljive pobede nad Pitsburgom i Kolubusom, Čikago je počeo da pruža promenljive partije - više loše nego dobre - i trenutno se nalazi na mršavoj 11. poziciji Zapadne konferencije NHL šampionata. Blekhoksima se smeši još jedan neuspeh, pošto u Junajted Centar stiže probuđena zver u vidu Njujork Rendžersa (na početku se raspadali, pa počeli da gaze), koji su slavili na šest prethodnih mečeva.

Izabrane vesti

Retko su okršaji Čikaga i Rendžera iz Njujorka prebacivali granicu od pet golova, mada treba biti oprezan, s obzirom da i jedni i drugi na ovaj duel izlaze nakon serije efikasnih duela. Istini za volju, Blekhoksi su posle četiri vezana meča na kojima je padalo pet i manje golova odigrali tek dva sa više od šest, dok je kod Njujorka situacija nešto drastičnija, budući da je tim iz Velike Jabuke četiri protekla duela igrao 6+.

Ukoliko se bojite da ispratite tradiciju koja kaže da je od deset proteklih međusobnih susreta devet puta štikliran tip 0-5 golova, slobodno probajte sa dvojkom. Rendžersi zaista deluju nezaustavljivo!

Nije na odmet napomenuti da kombinacija 2&0-5 u MOZZART kladionici plaća više nego petostruko - kvota 5,10! Hrabri, izvolite.

Četvrtak
01.30: (2,40) Detroit (3,80) Kalgari (2,40)

02.00: (2,25) Čikago (3,80) Njujork Rendžers (2,65)
04.00: (2,25) Anhajm (3,80) Boston (2,65)

ISTOČNA KONFERENCIJA


ZAPADNA KONFERENCIJA


(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Čikago BlekhoksNHLNjujork Rendžerssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara