""
""

U Dukatiju su opsednuti Stonerom

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.11.16. | 14:56

Australijanca vrbuju da postane stalni inventar italijanske ekipe, a glasine govore da bi mogao da postane i Lorencova senka

Điđi Dalinja, prvi čovek ekipe Dukatija najavljuje još ozbiljniju saradnju sa Kejsijem Stonerom. Italijanska ekipa želi da iz slavnog motocikliste izvuče što više korisnih informacija što se dovodi u vezu sa Horheom Lorencom koji takođe gaji simpatije prema Australijancu.
“Kejsi nam je jako bitna figura. On nam nudi korisne informacije vezane za razvoj motocikla. Bio sam srećan kada je 2016. počeo da radi za nas, ali sada mislim da bi za sve nas bilo pametno da se on konstantno nalazi u našem tehničkom odeljenju”, rekao je Dalinja novinarima.

Izabrane vesti

Trenutno je poznato da će Australijanac svakako nastaviti da radi za Italijane, ali nije sigurno koliko je on zapravo spreman na žrtvovanje, odnosno na činjenicu da ga ekipa želi neprekidno uz sebe. Priča o njegovom žestokom radu u Dukatiju svodi se na ideju prema kojoj bi Stoner postao i glavni trener Horheu Lorencu. O tome za sada nema zvaničnih potvrda, odnosno ne zna se da li je Dalinja o tome razgovarao sa motociklistom.
(Foto: Action Images)


tagovi

DukatiHorhe LorencoKejsi StonerMoto gp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara