Ovako je Mejveder tukao Mekgregora
Ovako je Mejveder tukao Mekgregora

U džungli može biti samo jedan kralj: Mejveder prihvatio izazov Nurmagomedova!

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.10.18. | 23:34

Drugo ukrštanje boksera i UFC borca

Konor Mekgregor i Flojd Mejveder su spojili nespojivo kada su 26. avgusta ukrstili boks i mešovite borilačke veštine (MMA). Neki su bili oduševljeni, neki su to smatrali svetogrđem i govorili da je novac jedini povod za takvu borbu. I bilo dobro ili loše, ponoviće se, samo što će umesto obeščašćenog Mekgregora u ringu ili oktagonu biti novi UFC šampion Habib Nurgagomedov.

Dagestanac je i pokrenuo inicijativu, kada je prošle nedelje prozvao neporaženog i penzionisanog bokserskog šamoiona.
Hajmo, Flojde, sad moramo da se borimo. Dvojica momaka koji nisu nikada izgubili, 50-0 protiv 27-0. Hajmo, zašto da ne? Jer u džungli može biti samo jedan kralj. Hajmo“, rekao je Nurmagomedov, koji je nedavno u oktagonu uništio Mekgregora.

Izabrane vesti

Nekoliko dana trebalo je Mejvederu da razmisli, ali on voli novac i magnet je za isti.
Si-Bi-Es, Šoutajm, Em-Dži-Em Grand, spremajte čekovne knjižice“, odgovorio je danas Mejveder, najavljujući spektakl dvema TV stanicama i kazinu koji su u prošlosti davale finansijsku potporu njegovim mečevima.

Ne zna se još da li bi se meč održao po bokserskim ili UFC pravilima, mada je najverovatnije da bismo gledali nešto nalik onome iz sudara Mekgregora i Mejvedera. Boks dakle sa nešto izmenjenim pravilima. Objektivno, Mejveder ne bi imao šanse u meču sa UFC pravilima. Kao što ni Mekgregor nije imao šanse sa bokserskim.

Ali najbitnije je da su obojica dobro zaradili. Mejveder je imao zagarantovanih 100.000.000 dolara, Mekgregor 30.000.000. Sad bi i Nurmagedov svoj deo kolača.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Flojd MejvederHabib NurmagomedovboksUFCmma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara