Komentari na vest

U Srbiji za 20 godina niko nije došao na trening, bilo je: Zašto gledati Terzića - on ništa ne zna!

O

Odbojkas011

pre oko 1 mesec

Manje vise ima istine u tvom tekstu. Samo si zaboravio da kazes da si 1. jedini trener koji se ucio kroz reprezentaciju 2.mnogo si fulao dok nesto nisi napravio 3.koliko si mesetario sa menadzerima 4. koliko si u klubovima napravio (lako je kad imas Tijanu) 5. i najbitnije kad kazes kako ti niko nije dolazio na trening da uci. niko nije ni zeleo zbog tvog odnosa prema ljudima. podcenjivao si ih ponizavao. i sad kad si pao u zaborav ajde malo da se place po novinama.
L

Lik

pre oko 1 mesec

Uzeo je medalje, niko to ne moze osporiti. Pitanje je koliko bi ih svako drugi uzeo da je na njegovom mestu, mozda i vise.. mnogo vise, a to iz razloga jer terzic pada pod uticaj i u reprezentaciju dovodi igrace po preporuci menadzera.. pre svega irene i simurine, to svi znaju
b

bard

pre oko 1 mesec

Da li ljudi uopste cutaju celi intervju? Ne bavite se sporednim stvarima. Neko kritikuje Terzica koje je uzeo 20 medalja sa Srbijom. Digao tu reprezentaciju od nicega do zvezda. Ja bih ga nakon olimpijade odmah vratio ako on to zeli. Jer ne vidim nikoga ko moze da vrhunski napravi novu generaciju igracica. Mi vise nemamo velikih talenata i samo vrhunski trener moze da nas spasi. A ovisto pisu - Santareli "bez pola tima" uzeo SP. Pa sve su to bile igracice koje je Zoran Terzic uveo u reprezentaciju. Tijanu, Drcu, Stevanovic, Popovic, Busu, Lazovic.. Tek su Uzelac i Kurtagic nove. Sve je to bio Terzicev temelj i na SP i na EP.
R

Rexus21

pre oko 1 mesec

Pa Santareli je došao u ekipu koja je bila isprašena od Amerika i ponižena od Italije, promešao neke stvari i doveo je do svetskog zlata. A onda su naše budže u Savezu rešile da ga malo ponižavaju, i čovek se pokupio i otišao na drugo mesto i opet bio prvak, kako u Ligi Nacija, tako i na EP. Da ne pričamo šta sve sa Koneljanom radi. Samim tim je dokazao da je pravi trener u godinama koje dolaze. A Terzić je dobar lik. Glupo je reći da nema znanje. Ali isto tako previše se usmrdeo u tom moralnom brlogu i blatu, 20 godina.
i

ironija

pre oko 1 mesec

Ta ekipa je isprašila Italiju 3:0 na Olimpijskim igrama ali nekako uvek zaboravite na ovaj detaljčić. Pritom je to bila ekipa koja je tog leta u napadu imala samo Tijanu Bošković dok su Buša i Milenkovic bile statisti u napadu.
X

XX

pre oko 1 mesec

Nema on nikakav temelj, to su sve formirane igracice i njegova zasluga je nula. Valja svoriti igraca a on to ne ume, nema kapacitet. I daleko je to ispod mogucnosti Srbije s obzirom kakve igracice ima i imala je
P

Pitanje za XX

pre oko 1 mesec

Leba ti ko je formirao Đerisilo, Anju Spasojević, maje ognjenovic i simanic....Tijana i Arina sa 17 godina već bile formirane igračice ?
N

Naravno...

pre oko 1 mesec

Zato ovaj sa slikom iznad glave kao nekad Josipa Broza sve zna...
J

Ja vec mnogo puta pišem

pre oko 1 mesec

Terza potvrdio Srbija je zemlja košarke.To je naš nacionalni sport.Danska ima rukomet Španija fudbal,Poljska i Rusija odbojku ali mi košarku.Nema atmosfere nigde u dvoranskim sportovima kao na košarci u Beogradu.Odbojka je zaista mali sport kod nas.Uza rodbina je samo na tribinama.Košarka se voli ovde.U nju vredi ulagati.Nacionalni sport.
G

Gost 7399

pre oko 1 mesec

Od Tijane nema vrhunske igracice u Srbiji i nece je biti za 20 narednih godina..Bio si mit.Srušen je mit Dosao Danijele bez pola tima uzeo Sp.Došao Gvideti idemo na OI i igrao finale EP.Oba trenera posle njega igrali finale.Srušen je mit.Ruska himna jeste lepa Zorane ali je Srpska lepsa.
Z

Zveki982

pre oko 1 mesec

Druze ko je podigao zensku odbojku u Srbiji??? Pre Terzica kao da nije ni postojala i ostavio je zdravu "podlogu" za dalje!
P

Pa zna se

pre oko 1 mesec

Zveki moj dobri Aleksandar Boricic je podigao.Sve ostalo je istorija...Nakon Gaje i Vukovic igrao finale Svetske ligeDošao Travica nastavljen niz osvajanja medalja. Nakon njega i Kolakovic i N Grbic i Kovac bili prvaci evrope.Trener je bitan ali ne presudan.Danijele sa Hrvatskom nije mogao ništa kao što ne bi ni Terzic.Da Hrvatska postane tim kao Srbija moze da ih vodi bilo ko.
k

kojotski

pre oko 1 mesec

"Znam rusku himnu bolje nego srpsku..." E moj batice, nemoj tako...
p

popularno

pre oko 1 mesec

Znate i sami koliko su mediji sposobni u tome da prevrnu reci u njihovu korist i publicitet, covek koji je osvojio toliko toga sa Srbijom sigurno nije izgovorio to na taj nacin