""
""

U Šumice za spas Radničkog!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.09.16. | 14:33

Bokseri kluba sa Crvenog Krsta na svoj način pokušavaju da otplate komunalni dug zbog kojeg nekadašnji velikan prestoničkog sporta već 50 dana bez struje

Može li nekada najpopularnije „pravo“ beogradsko sportsko društvo da proslavi vek postojanja kako dolikuje? Kako trenutno stvari stoje – teško, veoma teško. 

Do velikog slavlja ostalo je još četiri godine, možda i previše jer Radnički se već duže reme, sada se već može meriti i decenijama jedva bori za goli život. To, naravno kao da ne brine nikog u zvaničnim institucijama, te je nekadašnji gigant bukvalno na izdisaju. Dugovi za struju i komunalije su astronomski, gde samo na kamate otpada pet miliona dinara. Upravo zato je sportsko društvo koje broji oko hiljadu sportista bez struje skoro 50 dana!

Izabrane vesti

Zato se sadašnje rukovodstvo, sa Ljubinkom Veselinovićem na čelu odlućilo da danas od 18 časova u sporskoj hali Šumice upriliči bokserska revija. Na njoj je predsednik, inače čuveni bokser po poslednji put ući u ring i to protiv Rajka Džajića. Pored njih bokserske veštine će prikazati i Mirko Puzović, Srba Marioć, Sloba Šekularac, Dragan Vujković i mnogi drugi. Od poznatih ličnosti podršku u Šumicama će pružiti Goca Tržan, Dušan Kecam, Bata Đorđević, braća Kačar, Vladimir Petrović Pižon, Ivan Bekjarev, Bora Čorba itd.

Cena ulaznice je 600 dinara.


tagovi

SrbijaRadnički NišEvropaborilačke veštineboksRadnički BKK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara