Ljubica Kecman (Starsport)
Ljubica Kecman (Starsport)

Ub ostao bez važne igračice: Ljubica Kecman od leta na Santoriniju

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 10:42

Novi klub je grčki Tiras, na čiju klubu je nedavno seo Vladimir Vasović

Provela je dve lepe sezone u dresu Uba, a onda odlučila da je vreme za novu avanturu. Ljubica Kecman je našla novi inostrani angažman i to na Santoriniju. Njen novi klub sa kojim je dogovorila jednogodišnju saradnju je grčki Tiras. Danas je stigla i zvanična potvrda.

Znalo se da je iskusna igračica velika želja Vladimira Vasovića, koji je nedavno seo na klupu ovog tima. Čelnici grčkog kluba i Ljubica Kecman su uspeli da pronađu zajednički jezik, pa će srpska odbojkašica ponovo sarađivati sa trenerom koji je vodio Ub tokom sezone 2020-2021. Zamenio je tada Marijanu Boričić koja je bila na pauzi zbog rođenja deteta i na kraju osvojio šampionski trofej.

Izabrane vesti

Ljubica je na Ubu imala tokom dve sezone značajnu ulogu i bila je jedna od najzaslužnijih za dobre rezultate. Prethodne sezone stigle su do finala Prvenstva Srbije, gde ih je u majstorici pobedila Crvena zvezda. U kupu su poražene u polufinalu, u Superkupu u finalu, a u Ligi šampiona su izborile grupnu fazu gde su zabeležile i dve pobede.

Igračica na poziciji primača servisa je profesionalnu karijeru počela u Crvenoj zvezdi, posle čega je igrala i u Rumuniji, Nemačkoj, Poljskoj. Sada je vreme da se oproba i u Grčkoj. Tiras je u ligaškom delu prethodne sezone bio sedmi, a onda je zaustavljen već u četvrtfinalu plej-ofa od strane Panatinaikosa, koji je kasnije postao šampion.


tagovi

ŽOK UbLjubica KecmanOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara