""
""

Udovičić: Biće rekorda u Brazilu

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 12:38

„Očekujem da osvojimo više od četiri medalje na Olimpijskim igrama“, jasan je Udovičić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je danas da očekuje rekordan broj medalja na Olimpijskim igrama u Riju i dodao da su srpski sportisti spremni za predstojeće takmičenje.      
"Očekujem da preskočimo kvotu četiri, koja je najveća do sada, odnosno očekujemo duplo veći broj medalja", rekao je Udovičić gostujući na TV Pink.

Kako je dodao, srpski sportisti su tokom cele 2012. godine osvojili 18 medalja, a ove godine već je toliko medalja osvojeno.
"A tek počinje EP u atletici, Olimpijada i Paraolimpijske igre, tako da očekujemo da u odnosu na 2012. imamo duplo veći broj osvojenih medalja", rekao je Udovičić.

Izabrane vesti

On je dodao da je njegovo ministarstvo u svakodnevnoj komunkaciji sa sportistima, savezima i Olimpijskim komitetom, jer je važno da se svi sportisti prate i da oni budu zadovoljni.
„Ne želim da hvalim svoj i rad vlade, ali znamo gde se svaki sportista nalazi i sprema od kajakaša do altetičara, tekvondista, rvača... Stekli su se svi uslovi i uradili smo sve što je u našoj moći da oni odu apsolutno spremni", rekao je Udovičić.

(Foto MN Press)


tagovi

Vanja UdovicicOlimpijski komitet SrbijeOlimpijske igreEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara