"Đurković"
"Đurković"

Đurković: Ivanu Nikčeviću smo se odmah izvinili

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.13. | 14:32

„Došlo je do propusta. Spiker koji je ispred sebe imao spisak igrača koje je trebalo da prozove, kako bi primili plakete za jubilej i veliki doprinos našem rukometu, to nije učinio, iako je i Ivan Nikčević bio na njemu", pojasnio je Đurković

ĐurkovićGeneralni sekretar Rukometnog Saveza Srbije Božidar Đurković razgovarao je odmah nakon utakmice sa levim krilom srpske reprezentacije Ivanom Nikčevićem, povodom propusta koji se desio nedavno u Zrenjaninu. Pred kvalifikacioni meč sa Austrijom, spiker koji je vodio program nije prozvao Nikčevića da primi plaketu za odigranu 116. utakmicu u dresu reprezentacije.
„Došlo je do propusta. Spiker koji je ispred sebe imao spisak igrača koje je trebalo da prozove, kako bi primili plakete za jubilej i veliki doprinos našem rukometu, to nije učinio, iako je i Ivan Nikčević, poput Momira Ilića, Žarka Šešuma, Marka Vujina, Rajka Prodanovića, kao i članova stručnog štaba, bio na tom spisku. Mi smo se zbog toga Ivanu izvinili, i među nama nema nikakvih problema, a sve dalje priče na temu njegovog odlaska iz reprezentacije su deplasirane“, rekao je generalni sekretar RSS-a Božidar Đurković.

Orlove očekuju još dva meča, sa selekcijom Rusije 12. juna 2013. godine, u 18 sati, a četiri dana kasnije i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine na domaćem terenu, kako bi se plasirali na EP 2014 u Danskoj.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Božidar ĐurkovićEvroparukometaši SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara