Aleksandra Uzelac (©Fluminense)
Aleksandra Uzelac (©Fluminense)

Uzelac tokom brazilske turneje stigla da isproba i dres novog kluba

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.23. | 00:21

Aleksandra zvanično predstavljena na sajtu i društvenim mrežama Fluminensea

Prvo pa Brazil... Aleksandra Uzelac će naredne sezone započeti inostranu karijeru i to na drugom kontinentu. Ona će braniti boje Fluminensea.

S obzirom na to da je mlada odbojkašica trenutno u Braziliji gde sa reprezentacijom učestvuje na drugom turniru Lige nacija, njen novi klub je iskoristio priliku da je i zvanično promoviše kao pojačanje.

Izabrane vesti

Na sajtu i društvenim mrežama objavljena je fotografija na kojoj Aleksandra nosi dres brazilskog tima.

U Srbiji je pažnju skrenula sjajnim partijama u Železničaru iz Lajkovca, a mnogi je smatraju trenutno najvećim talentom naše odbojke.

"Veoma sam srećna što sam deo ovog tima. Jedva čekam da treniram i beležim pobede u novoj ekipi. Očekujem naporan rad i dobru energiju", rekla je Uzelac. "Ne sumnjam u Fluminense i Brazil, baš sam uzbuđena zbog svega što dolazi".

Aleksandra je prošle sezone bila najbolji poenter Superlige Srbije (454) i vodeća na listi najuspešnijih servera (67). Sa Železničarom je dogurala do polufinala, gde je poražena od Uba.

Dobre partije na klupskoj sceni preporučile su je novom selektoru Đovaniju Gvidetiju. Na prvih pet utakmica Srbije pokazala je da je potpuno zasluženo dobila poziv, a i veliku minutažu. Ona je trenutno najsvetlija tačka Srbije u Ligi nacija.


tagovi

Odbojkaški transferiAleksandra Uzelac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara