Foto: ©Shutterstock
Foto: ©Shutterstock

Vladimiru Žuljabinu nema ravnog

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.20. | 12:36

Ruski stonoteniser u seriji od čak 15 pobeda

Po dobroj, staroj navici koju ne treba menjati, pregršt mečeva stonog tenisa, odnosno više od 600, biće odigrano danas širom planete. Već smo se upoznali sa mnogima od njih, uživali u umeću igrača iz Nemačke, Brazila, Ukrajine, Češke i Jermenije, ali nekako smo najviše pažnje obratili na Rusiju gde se od prvih dana aprila svakog dana igrala ruska Liga Pro, koja nema nameru da se zaustavi.

Danas ćemo pažnju posvetiti igraču koji se trenutno nalazi u sjajnoj seriji rezultata. Naime, Vladimir Žuljabin upisao je čak 15 pobeda u nizu, pa može da se pohvali da je igrač koji je naređao najviše uspeha u dosadašnjem toku ruske Lige Pro. Poslednji poraz doživeo je još 10. maja (što je prilično dug period kada govorimo za stoni tenis), kada ga je savladao Andrej Sadkov u četiri seta (3:1).

Izabrane vesti

Danas Žuljabina očekuju tri okršaja. Prvi će biti baš protiv Andreja Sadkova (14.30), koji se, ironično, nalazi u seriji od pet uzastopnih poraza. Ruku na srce, tri je doživeo od Andreja Babkina. Na sve će se Žuljabinu nadovezati okršaj baš sa Babkinom pola sata kasnije (15.00), koji ga nije pobedio na minulih 13 duela.

Nakon kraće pauze, Žuljabin će na kraju programa odigrati susret sa Dmitrijem Basmanovim (16.30), sa kojim takođe ima odličan skor. Zapravo, nijednom nije izgubio od kako igra sa njim od Ligu Pro. Upisao je ukupno osam pobeda, od čega su četiri završene u tri seta.

Veliki broj susreta odigraće i svi ostali ruski igrači danas, a sve kvote i rezultate možete pogledati na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara