Džordan Larson (©CEV)
Džordan Larson (©CEV)

Vratila se Džordan Larson (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.22. | 11:19

Amerikanka će u nastavku sezone igrati za italijanski Vero Volej Milano

Vratila se Džordan Larson u Italiju. Jedna od najboljih odbojkašica sveta i MVP Olimpijskih igara u Tokiju odlučila je ponovo da zaigra za Vero Volej Milano.

U februaru je prvi put objavljeno da će Amerikanka obući dres kluba koji je tada bio smešten u Monci... Sjajno je dočekana i prihvaćena od prvog trenutka. Uspešno je odigrala finiš sezone, stigla sa saigračicama sve do finala domaćeg prvenstva i onda se oprostila i krenula dalje.

Izabrane vesti

U septembru je u rodnoj Nebraski volonterski radila trenerski posao, ali nije se dugo zadržala. Vratila se u bivši klub, spremna da pomogne u važnim bitkama koje ih čekaju u nastavku sezone.

"Odlučila sam da se vratim jer sam doživela sjajno iskustvo prošle godine", rekla je Džordan Larson. "Jednostavno, volim klub, volim devojke, radujem se još jednoj fantastičnoj sezoni. Znam da imamo odličan tim, uzbuđena sam što ću im se pridružiti".

Larson je tokom karijere igrala za portorikanski Bajamon, ruski Dinamo Kazanj, turski Ezačibaši, Šangaj i Moncu. Uspehe je pravila i na klupskoj i na reprezentativnoj sceni, zna kako se osvajaju trofeji, tako da će Milanu biti od velike pomoći u nastavku.

Već od utorka počinje Liga šampiona, pa neće biti mnogo vremena za uigravanje i uklapanje.

Vero Volej Milano u Seriji A trenutno zauzima drugu poziciju sa osam pobeda, jednim porazom i 21 osvojenim bodom. Ispred je vodeći Koneljano koji je odigrao dve utakmice više, pa beži 11 bodova (skor 11-0).


tagovi

OK MoncaDžordan Larson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara