(©MN Press)
(©MN Press)

Vujasinović: Nije bilo snage, ni kvaliteta, Reku želim sve najbolje

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 22:08

“Fizički su dominantni i to je isplivalo u trećoj čeztvrtini”, poručio je srpski stučnjak

Do sada za dramu nagradu dele Novi Beograd i Barseloneta. Zajedničkim snagama režirali su triler. A, odlikovanje za neočekivano najbolju prestavu ide Vuljagmeniju. Grčki vicešampion predvođen Vladimirom Vujasinovićem postarao se da vaterpolo fanatici vide bar jedno iznenađenje. Za drugo je štošta nedostajalo.  

Vuljagmeni se nosio jedno poluvreme sa Pro Rekom, pokazao je zube desetostrukom evropskom šampionu. Naneo mu sitnije ožiljke, ali ozbiljnijih ili trajnih posledica nije bilo. Italijani su u nastavku ritmom samleli Grke i ušli u novo finale.  

Izabrane vesti

No, poraz nimalo nije ublažio utisak koji je Vuljagmeni ostavio. Najprijatnije su iznenađenje ovosezonske Lige šampiona, to će i ostati, a da bi mogli da se nose sa aždajama, mnogo toga će morati da unaprede.  

“Nije bilo snage, ni kvaliteta”, iskren je bio Vladimir Vujasinović i nastavio:  

“Dali smo sve od sebe. Za naše mogućnosti igrali smo odličnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Oni su stvarno izuzetno težak protivnik, jako je teško igrati protivnih. Ne samo nama, nego svima, jer su fizički dominantni. Sve su to momci u najboljim godinama. To je isplivalo u trećoj četvrtini”. 

Klub iz predgrađa Atine će u borbu za bronzu, Pro Reko u finale, a tamo mu nekadašnji igrač i trener italijanskog giganta želi puno sreće.  

“Pritiskali su nas sve više i više, nismo izdržali. Sve pohvale mojim igračima na onome što su pružili juče i danas. Želim Reku sve najbolje u daljem toku takmičenja”, podvukao je Vujasinović.


tagovi

Liga šampiona u vaterpoluVuljagmeniPro RekoVladimir Vujasinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara