"Vuković"
"Vuković"

Vuković: Uz navijače sve se može

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.13. | 17:19

Ilić i Rnić veruju da će se revanširati Austriji i da će izboriti plasman na EP...

VukovićSelektor muške rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je da veruje u pobedu protiv Austrije u revanš meču kvalifikacija za prvenstvo Evrope u nedelju u Zrenjaninu.
"Nadam se da ću nedelju uveče dvorana biti puna, Zrenjanin je grad rukometa i očekujem dobru podršku za reprezentativce. Na utakmici sa Austrijom bilo je oko 4.000 ljudi, a navijanje je doprinelo da sudije promene kriterijum i da izgubimo. Analizirali smo celu utakmicu, i nadam se da u nedelju neće biti grešaka", izjavio je Vuković na konferenciji za novinare u "Kristalnoj dvorani".

Kapiten reprezentacije Momir Ilić takođe veruje u plasman na prvenstvo Evrope.
"Spremamo se za revanš utakmicu protiv Austrije, imamo igru, kvalitetnu ekipu i mislim da neće biti problema i da ćemo se plasirati na EP 2014", rekao je Ilić.

Optimista je i Momir Rnić, koji smatra da će reprezentacija "uz punu dvoranu napraviti veliki korak ka prvenstvu Evrope".
"Sigurno nas čeka teška utakmica, ali očekujemo da uz punu dvoranu i dobru podršku sa tribina napravimo veliki korak ka šampionatu Evrope", rekao je Rnić.

Reprezentativci Srbije i Austrije imaju po dve pobede i jedan poraz, ali su Austrijanci trenutno prvi u grupi 7 zbog bolje razlike u golovima.

Revanš susret Srbija - Austrija igra se u nedelju u Zrenjaninu s početkom u 18,30 časova.

Kako je istaknuto na konferenciji za štampu, Rukometni savez Srbije (RSS) izdvojiće deo sredstava za pomoć maloj Tijani.

Do sada je RSS pomagao Očnoj klinici u Beogradu, potom uključen u akciju „Bitka za bebe", izdvojio sredstva za nastradale u zemljotresu u Kraljevu i učestvovao u pomoći maloj Anđeli iz Vrnjačke Banje.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Evroparukometaši SrbijeSrbijaVeselin Vuković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara