ZA PET MINUTA ZARADIO MILION DINARA!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.07.18. | 18:54

Nikola Milojković iz Odžaka osvojio je MOZZART PLATINUM džekpot u vrednosti od tačno 1.042.853,56 dinara

U prethodnih mesec i po dana PLATINUM džekpot obradovao je naše igrače čak ČETIRI puta! Nedavno smo pisali o srećnom dobitniku iz Užica koji je uzeo gotovo sedam miliona dinara na aparatima, a pre samo deset dana za milion i po dinara postao je bogatiji i naš igrač u Nišu. Sada je isplaćen i u ovom malom mestu u Vojvodini.

Nikola Milojković kao i obično tog dana odlučio je da okuša sreću na jednom od naših aparata.
- Igrao sam „poker dvojke“ i nije prošlo ni pet minuta kako sam seo za aparat kada je ekran počeo da svetli uz jak zvuk koji se istovremeno čuo. U prvom trenutku pomislio sam da sam dobio 100.000 dinara, u sledećem usledila je neverica... Uplatio sam dve hiljade dinara, a dobio MILION!

Izabrane vesti

Nikola kaže da je sreću ubrzo zamenila euforija...
- Odjednom su svi moji drugovi oko mene oduševljeno skočili i kako je već red usledilo je čašćavanje. Pomislio sam da li je moguće da se ovo baš meni dešava, ali ubrzo mi je sa čestitkama prišla i operaterka Ivana, a nedugo potom pojavio se i menadžer koji se potrudio da isplata bude ekspresna.

Pitali smo Nikolu koji se inače bavi poljoprivredom, kako namerava da iskoristi ovaj sjajan novčani dobitak...
- Častiću sebe najpre jednim putovanjem u Las Vegas koji oduvek želim da posetim. Ostatak ću uložiti u poljoprivredu i na još neka lična zadovoljstva, zaključio je Nikola ne skrivajući zadovoljstvo.

Podsećamo vas da Platinum džekpot sada izlazi TRI puta mesečno u ukupnoj vrednosti od preko 3.000.000 dinara! U prethodnom periodu isplata Platinum džekpota je bila jednom u dva meseca i iznosila je oko 2.000.000 dinara.

Krenite odmah u vašu omiljenu kladionicu, jer možda ovakva impozantna suma čeka baš vas na MOZZART aparatima!

FOTO: Mozzart Sport


tagovi

jackpotMOZZART aparatiOdžaci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara