Komentari na vest

Zapažene mlade nade: Ligaški deo u znaku Aleksandre Uzelac, Une Vajagić i Hene Kurtagić

0

090222

pre oko 1 godinu

Čovek bi na osnovu teksta pomislio da bar 4 naša kluba igraju završnicu Lige Šampiona i kupa CEV, kad ono... nabijanje statistike u svom selu. Malo i pročešljati ko su skauti po našoj ligi i na koji i kakav način pojedini beleže to što beleže. Za početak krenuti sa dalekog Severa i Palićkog jezera.
t

tipton

pre oko 1 godinu

Pa ligu koja ima 3 predstavnika u polufinalu Lige šampiona i verovatno ce imati 2 finalista vi nazivate smešnom a igrače koji provedu(ne daj Bože više od 2/3 sezone) nazivate "prosečnim igračićima". Btw sad je dobar taj CEV kup jel? A zamisli srednji bloker čije ime piše u naslovu sledece sezone ide u treceplasirani klub italijanske lige i sta cemo sad?
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Tipton: Srbende su to, sve znaju i u sve se razumeju... Samo sto pojma nemaju hahahhaahhahaha
N

Najbolje

pre oko 1 godinu

Idu preko. Igrali smo evropu i videli koja je razlika naših i ostalih klubova. Kao juniorke i pionirke odnos. Na sreću talentovane idu preko i postaju pravi igrači. Najveću korist od toga ima reprezentacija. Sa druge sistem je takav. Mlade jako dobiju šansu u našim super ligama. Tokom leta 5 meseci rade u reprezentaciji sa mnogo takmičenja. Sve to kada se zaokruži one najbolje idu preko nakon srednje škole.