Isidora Kockarević sa peharom (©Instagram Jedinstva)
Isidora Kockarević sa peharom (©Instagram Jedinstva)

Završena lepa priča, šampion Srbije ostao bez kapitena: Kad se uželiš ravnice, dobrodošla si kući

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 19:21

Isidora Kockarević napustila Jedinstvo iz Stare Pazove

Sjajan posao je odradila Isidora Kockarević sa Jedinstvom iz Stare Pazove. Dugo su već pisali zajedničku priču, koja je ove godine stigla do poslednjeg poglavlja. Kraj nije mogao da se zamisli lepši... Mada, u tom trenutku se nije znalo da je oproštaj, ali sad je jasno da je bio.

Kockarevićeva se od voljenog kluba rastala sa titulom u rukama. Podigla je pehar, učinila celu Staru Pazovu ponosnom, a onda posle nekog vreme odlučila da je vreme za dokazivanje na nekom novom mestu.

Izabrane vesti

Klub se danas na poseban način oprostio od kapitena uz poruku: "Kocka hvala na svemu". U kraćem tekstu sumirani su glavni utisci...

"Posle punih sedam godina druženja, vreme je da nastaviš da nižeš nove sportske uspehe u drugom klubu. Teško je prepričati kakve smo sve trenutke proživeli. To znamo verovatno samo ti i mi, i neka to ostane naša "tajna". Jer ovih sedam godina možda i dovoljno govore o tome, toliko samo pobeda pa i poraza (nekih veoma teških i bolnih), ali vredelo je na kraju sve. Odlaziš u trenutku kada se svi još radujemo peharu šampiona Srbije koji si ti podigla kao naš kapiten. I da, samo da znaš, sa ponosom govorimo: Kocka je naš kapiten. Uvek ponosni na tebe, na to pre svega kako si divna osoba, a zatim i onaj pravi istinski sportista. Želimo ti da takva i ostaneš (mi znamo da hoćeš, jer prosto ne umeš drugačije, pa često i na svoju štetu) i biće srećni klubovi čiji ćeš dres nositi tokom karijere, a mi ćemo se uvek radovati tvojim uspesima i sa osmehom gledati kako se nadmećeš sa protivnicima i govoriti ova devojka je bila naš igrač, koji nam je pokazao da upornost vodi do uspeha", navodi se u klupskoj objavi.

Iako nije objavljeno zvanično gde nastavlja da gradi karijeru, jasno je da će je put odvesti van granica naše zemlje.

"I samo da znaš, kada ti dosadi inostranstvo, kada se uželiš ravnice, znaj da si kući uvek dobrodošla. Mi ćemo te čekati. Voli te tvoje Jedinstvo i još jednom hvala ti na svemu", poručili su iz Jedinstva.


tagovi

Odbojkaški transferiIsidora KockarevićŽOK Jedinstvo Stara Pazova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara