Ratko Đurković i Uroš Simić (©Starsport)
Ratko Đurković i Uroš Simić (©Starsport)

Zvezda ostala bez trenera

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.06.23. | 15:14

Crnogorski stručnjak Ratko Đurković napustio kormilo crveno-belih rukometaša

Iako je imao ugovor i za narednu sezonu, Ratko Đurković je napustio Crvenu zvezdu.

Klub iz Ljutice Bogdana je u velikim finansijskim problemima, ne zna se u kakvom sastavu će da da igra narednu sezonu, a moraće da traži i novog trenera.

Izabrane vesti

Nažalost, situacija je takva kakva jeste. Rastao sam se sa ljudima iz kluba usled svega onoga što nas je pratilo tokom čitave sezone”, rekao je Đurković za Balkan-Handball.com.

U crnogoraskim medijima se ime Đurkovića dovodilo u vezi sa Lovćenom koji traži novog trenera.

Crvena zvezda je između dve sezone ostala bez srednjeg beka Mirka Đurovića koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa španskim Benidormom, Uroša Simića je pojačao Metaloplastiku, dok je još zimus ugovor za narednu sezonu sa francuskim drugoligašem Bijarom potpisao Izraelac Rotem Segal. Takođe, odlazi i iskusni golman Janko Gemaljević.

Zasad nema informacije o eventualnim novajlijama. Iz kluba se ne oglašavaju mesecima i izvesno je da se nastavlja agonija nekadašnjeg šampiona koji je prošle sezone bio tek sedmi u ARKUS Superligi Srbije.

Pre godinu dana, optimizam je vladao u Ljutice Bogdana. Činilo se da je klub konačno stao na zdrave noge, ali problem sa finansijama krenule su već tokom zime, kada je Zvezdu napustilo nekoliko igrača – Branko Kankaraš, Marko Knežević, Tunišanin Ramzi Majdub, pre toga i Petar Panić i Nemanja Vučićević.



tagovi

RK Crvena zvezdaUroš SinđićRatko ĐurkovićARKUS ligaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara