Komentari na vest

Duško Tošić: Došlo vreme da Švajcarci plaču!

B

Bzzz

pre preko 1 godinu

Pa druze da si isekao sacirija na centru, plakali bi i tada
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Samo ti Karleusa cuti i ne javljaj se... Neinteligentnijeg fudbalera nismo imali
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Svi pitate zasto nije uklizao? Pa zato sto utakmica trebala da dodje u prelaz, i bilo tako...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Samo se ti je javljaj.Umesto da si napravio crveni karton na sredini mi smo primili gol.
G

Gaj Kasije Longin

pre preko 1 godinu

Neznalico Šimunić je Sulejmanija polomio i to si i ti trebao da uradiš Šaćiriju ali si ispao da ne kažem šta ...
p

psy

pre preko 1 godinu

Uklizaj! Dobij crveni zarad nacije! A neeee...nece decko crveni je sledeca tekma je bila Brazil... I bi nam tako...

Kukaa

pre preko 1 godinu

Najveci problem su ustvari bolesne zelje I zahtevi kluba iz Ljutice Bogdana da njihovi polu igraci moraju da igraju. Bitnije je da njihovi amateri upisu minut nego da se Srbija plasira dalje. Jos jednom hvala sportskom drustvu Crvena Zvezda sto nam je omogucila ovakav uspeh na svetskom na kom je realno bilo proci grupu 👍🏻👍🏻👍🏻 Hvala zvezdo 😘
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

decko o cemu ti pises... ko je igrao iz Zvezde? Jedino ako mislis da je Terza naterao Gance da igra Bukari
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Dam se drogiraš. Ko iz Zvezde igra?
Д

Де лако

pre preko 1 godinu

Матори
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Radonja,Grujic,Ilic?!Jel treba jos?!
@

@kuka

pre preko 1 godinu

Treba zahvaliti tvom MitroWoodu na sebicnosti i na promasaju bar 3 zicera protiv Kameruna! Takodje i na pretrcanih citavih 150 metara protiv Brazila! Ako ikome treba zahvaliti mislim da je on prvi koji nas je poslao kuci, on i njegov EGO! A usput, Blekijeve postavke kod primljenih golova su epske! Ali verujem da ti je i za te njegove kikseve kriv na primer Erakovic?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Захвали "Блекију", он је и у младој примао петарде.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Vec duze vreme primecujem tvoje komentare koje nemaju nikakve veze sa svetskim prvenstvom nego sa mrznjom prema Crvenoj Zvezdi. Da je srece i mi bi kao i hrvati barem na klupi imali par igraca iz naseg prvenstva, ali mi smo nacija koja ce radje pljuvati druge, i imati zelju da komsiji umre krava nego da svi zajedno uspemo. Zasto po tebi ne bi neki igrac iz Zveze, Partizana, Vojvodine ili nekog drugog tima ne bi mogao da igra za reprezentaciju, pogledaj ove africke i aziske i latino zemlje, a i USA i Kanada, imaju par internacionalaca a sve ostale iz domacih prvenatava pa svi igraju fudbal, USA se plasirala u narednu rundu. I sta hoces da kazes, svi igraju fudbal samo mi u Srbiji ne. Moje misljenje je da su ovi nasi sto su otisli na mundijal, manje pruzili nego sto bi mnogi iz nase lige, tako je vec godinama. Siguran sam da bi na klupi kao zamena Tadijicu trebao da sedi Kataji, jer stvarno boljeg organizatora igre u zemlji nemamo, on je covek koji jednim potezom moze da resi utakmicu, i iako ga svi prozivaju za lenost, po mom misljenju vise pretrci od mnogih u reprezentaciji. E sad sto vi ne volite Katajia to je druga prica, a meni licno ne bi smetao Urosevic u reprezentacij, jer je decko veliki motivator za ekipu.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Ti da ćutiš što se Švajcarske tiče
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Zašto nije srušio Šačirija prije gola u Rusiji, to ce mi ostati vječna misterija.
d

denula

pre preko 1 godinu

bravo za komentar !! Takodje !
b

brisoko12

pre preko 1 godinu

Verovatno iz istog razloga iz kog smo se obrukali protiv Kameruna. Nije hteo da ga rusi da ne dobije crveni jer smo hteli na 3 boda umesto da sacuvamo taj bod u tom trenutku. Iz istog razloga nismo stali protiv Kameruna jer smo umislili da smo Brazil i da cemo im dati jos 3 umesto da sacuvamo trenutni rezultat.
E

Eleganti stoper

pre preko 1 godinu

Hteo da ispadne Miodrag Belodedic pa da mu elegantno oduzme lopti. Umesto da bude Simunic.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pa rekao je zasto
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Da,da doće šansa. Ništa da igramo čekalicu do 89. minuta pa onda da jurnemo? Sprcaš tri komada u prvih 10 minuta i onda lepo svaku na tribine i možeš da igraš čekalicu.
К

Какве циркузантске

pre preko 1 godinu

Изјаве. Мајко божија, анђели с неба! Плакаћемо ми на крају а радоваће се швајцарци.
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

Kakvi ste vi klauni.. pa opet ce orao poletit. Slava Saciriju
m

miiiiii

pre preko 1 godinu

jesmo "klauni" u fudbalu,al bolje nego da trtimo beeeeeee beeeee,ticulica
o

oceeee

pre preko 1 godinu

plakaceee,malo sutra ako ne budu,bolji,bice neki sudija da malo pogura ko prosli put,na vama je da izginete na terenu,pa sta bude,nece niko da zameri,samo da se vidi zelja do poslednjeg atoma snage
Z

Zbaj

pre preko 1 godinu

Vukli Likstajner i Shar Mitrovica, a to sto je on njih zagrlio oko vrata to nikom nista. Ono nije penal bio nad Mitrovicem.
d

druzeee

pre preko 1 godinu

to je dva penala,ne penal....kakvi se sviraju sve penali,to je i kad bolje razmislim tri penala...
Z

Zbaj

pre preko 1 godinu

Svaki strucnjak, sudijski, treneri, a i igraci kao i bivsi igraci (uglavnom koji nisu iz Srbije, a medju njima su ljudi iz Spanije, Italije, Francuske i sl), su rekli da ono nije penal. To sto je Saudijskoj Arabiji sviran onaj penal ne znaci da to treba da se svira, vec je da je to greska. Opet pisem da vukli su Likstajner i Shar Mitrovica ali pogledaj snimak jos jednom pa vidi kako je on vukao i njih, a to ni po jednom pravili ne moze biti penal. Da su ga vukli tako kako su ga vukli, a on da njih nije onda je penal kao kuca, ali posto je i on njih, onda je obostrano povlacenje i ne moze biti penal, jos posebno u situacijama kada se prednost u povlacenjima i remplovanjima u 16m uvijek daje defanzivcu, kao sto je daje prednost golmanu u petercu.
G

Gost241

pre preko 1 godinu

Ajd ticu molim te.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ma kad ti kazes....ko da ti ne veruje ? I opet cemo dobiti po labrnji, jer nasi igraci su jaki samo kad daju izjave, a na terenu - jad i beda. A ti Duško, rezerviši mesta za svoje kolege "splavaroše", jer eto njih uskoro....za bolje i nisu, splavovi plaču za njima.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Moze li redakcija da proveri navodni ajde da kazemo nesporazum izmedju gudelja Vlaha i gospodje Rajkovic ?
D

Da bre

pre preko 1 godinu

Ja ne znam ni što se dozvoljava da pišete takve komentare na sportskoj sajtu. Ajde pravac žuta štampa pa tamo piši sve što nije vezano za fudbal i sport