Komentari na vest

Piksi nema dilemu: Ostajem, vidimo se u kvalifikacijama za EP

t

trener

pre preko 1 godinu

Samo Konte bi sa svojim rezimom, ozbiljnoscu i disciplinom mogao nesto konkretno uraditi sa ovim manekenima. Nema starlets, zena, hodanja, igraju samo najspremniji, agresivno, bezobrazno.. Samo na taj nacin.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Nemoj kume ko Boga te molim.....

samovasgledam

pre preko 1 godinu

Nemo' ko Boga te molim, dosta je, da se ne ljubimo!
G

Gost5m4

pre preko 1 godinu

Čitam komentare da nama treba strani trener. Svašta. Već ste zaboravili u kakvom je raspadu bila reprezentacija kada je Piksi preuzeo. God i po dana Srbija igra odličan fudbal, brzo oslobadjanje od lopte, kratki pasovi sa puno trčanja, pobednički mentalitet čak i kad gubimo mi smo se rezultatski vraćali u te vakmice, izborili dolazak na S.P., osvojili 1.mesto u L.N. i to pobedom u Norveškoj i tako dobili bolji šešir za izvlačenje za kvalifikacije za E.P., što se ispostavilo kao odlična stvar, dobili smo i te kako lakšu grupu. I tada, svo vreme ste ga svi hvalili, i "komentatori" po portalima i novinari. I sad, posle svega toga odličnog sto je selektor uradio, zbog ove 3 utakmice ovolika pljuvačina po njemu. Da nije napao pisali bi da je kukavica jer nam treba pobeda, sad, pošto je formacija bila sa 2 špica i napadali smo, ne valja ni to. Pa jel on kriv što se igrači nisu vraćali brže nazad i što nemaju kondicije za to, za šta je zadužen kondicioni trener ?! Jel on kriv što 90% igrača van forme ili je zaista u pitanju nešto što mi ne znamo, jer, ili je bojkotovan od strane igrača, ili su se oni medjusobno bojkotovali ili su isti odjedanput "zaboravili" da igraju fudbal ili tip igre koju smo imali i gajili do S.P. ?! Nešto tu gadno smrdi i dogadjalo se iza kulisa, (naravno da ne mislim na quasi ljubavne afere i sl gluposti), a da li ćemo saznati, ne znam ali mislim da će prava istina ipak izadji na videlo, ne odmah ali vrlo uskoro. Jer, ne može ni tim kao celina a ni igrači da preko noći postanu neke druge ličnosti, fudbaleri kojima nije stalo itd. A to se upravo desilo.
m

ma super

pre preko 1 godinu

Od osam golova koje smo primili , tri sigurno ulaze u izbor za najgol prvenstva. Volej protiv Brazila, lob protiv Kameruna i akcija kod trećeg gola Svajcaraca. Eto , dali smo doprinos da Mondijal bude pun lepih poteza i akcija.
R

Rikigost

pre preko 1 godinu

Dobar motivator zato sto je bio igracina, ali takticki veoma neobucen. Samo da smo imali selektora koji na vreme zatvara utakmicu bila bi druga prica i juce da je kod 2:1 za nas stavio 4 pozadi i igrao 4-4-2 sacuvali bi rezultat.
N

Nedimović

pre preko 1 godinu

Ne ostaješ !
S

Stockholm

pre preko 1 godinu

Gledao sam Vas, pobedili ste Švedsku zato što ste se svi kretali. Centarfor zatvarao nazad a napred napravio razliku i dao gol za pobedu. Protiv fizički jakih ekipa svi moraju da pomažu a ne samo tri nesretnika pozadi i golman da se bace u problem.
G

Gostjaksldđdđx

pre preko 1 godinu

Hajde da sagledamo samo pozitivne stvari.Napadački fudbal smo igrali u odredjenim momentima na SP što ranije nije bio slučaj i naravno kroz cele kvalifikacije. 20 godina kukamo kako defanzivno igramo i kako smo zastareli u taktici i moram da pohvalim Piksija što se toga tiče.Uhvatio se ozbiljnog posla s obzirom na tadašnje rasulo u FSS koje traje i koliko vidim trajaće još dosta dugo.Što se tiče njegove trenerske karijere ovo mu je prvi ozbiljan angažman,ne bih da omalovažavam japanski fudbal jer su ipak oni prošli grupu a mi nismo.Očekivanja javnosti i sam hajp koji se napravio doveo je do toga da mi kao navijači stvorimo nerealnu sliku o kvalitetu naše reprezentacije a činjenica je da sem napada mi nemamo igrače u ozbiljnim klubovima koji su standardni učesnici lige šampiona i u vrhu svojih liga.Šta dalje... Piksi može kao trener da napreduje ako mu savez dozvoli naravno.Za razliku od prethodnih prvenstava kada je usled loših rezultata bilo svega i svačega,mislim da treba malo da stanemo na loptu i da vreme učini svoje,da se slegnu utisci i da se malo vratimo u realnost.Dobili smo golmana u liku Vanje Milinković Savića i dečko će tek da napreduje a ja mu želim da zaigra u nekom top klubu jer to i zaslužuje, dalje Strahinja Pavlović dečko koji ima 21 godinu a toliko se bori i oseća ponos grba i zastave i šta znači igrati za reprezentaciju.Andrija Živković je u momentima delovao kao igrač koji može da napravi razliku,ali limitiran u odbrani što i nije njegov posao ako ćemo iskreno,pomagao je koliko je mogao.Lukić,Veljković,Milenković,Gudelj, Maksimović su bili na nivou kao i u kvalifikacijama,prosek koji odradjuje posao u duelu sa prosečnim reprezentacijama i to je realnost naša pa nek misli ko šta hoće.Igrači sa klupe nisu ni dobili šansu pa shodno tome nisu ni mogli da pokažu bilo šta.Ofanzivnu petorku u liku Tadića,Mitra,Vlahovića,Kostića i Sergeja ne bih komentarisao svakog ponaosob jer je tu bilo svega i svačega,ko je koliko spreman fizički i psihički jedino znaju oni sami,a na osnovu izjava samih igrača i trenera dolazimo do zaključka da NISU bili 100% fit i da je to u suštini najveći problem sa čime se ne bih u potpunosti složio jer je 12 reprezentacija koje su prošle u nokaut fazu dalo manje golova od nas koji smo ispali sa jednim osvojenim bodom.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

I ja sam za. Niko me ne pita, ali .... jedino kod Piksija igramo kršteni fudbal. Jeste da smo sad zeznuli stvar, ali idemo dalje. Mi i jesmo projektovani za 10.-20. mesta na FIFA listi, to je realno.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Treba da ostane, izvući pouke i možda razmisliti o drugim sistemima, ofanzivno je to dobro bilo ali defanzivni blok nikakav. Lepo je igrati napadački ali ne znači da treba da odustanemo od toga da čuvamo svoj gol
G

GostBS

pre preko 1 godinu

Vratiti Sinisu Mihajlovica , doktor za Piksija
G

Gost022725

pre preko 1 godinu

Svi otisli u Katar da igraju fudbal a Srbi da sire Srpstvo i pravosljavlje haha
D

Dacha@

pre preko 1 godinu

Koliko je pametno menjati selektora ne znam,da je svetsko odigrano veoma lose jeste.Prvo defanzivno potpuni fijasko druga najslabija reprezentacija na turniru po primljenim golovima.Mi jednostavno nemamo igrace za ovu formaciju i to je ocigledno.Zadnju liniju ne bih komentarisao svaki napad bilo koje ekipe imas osecaj da ce pasti gol.Bokovi tanki Zivkovic je dao koliko je mogao ali ocigledno je tanak u odbrani,Kostic veoma los da li je povreda u pitanju ne znam.Vezni red isto tako nema inteziteta,kapiten potpuno razocarao.Napad solidan ako se uzme u obzir da oba napadaca kubure sa povredama mada je morao koji gol vise(protiv Kameruna npr.)da padne.Sve u svemu bezpotrebna euforija se podigla jos se pricalo o finalu!;kao i sa kosarkasima.Ohladiti glave,dobro analizirati turnir jer ocigledno je da neki igraci ne zasluzuju poziv.Sve u svemu gorko iskustvo ako se uzme u obzir kako smo igrali i pouk za sledeci put da potpuno rastereceno i bez euforije odemo na turnire.
l

ljubi

pre preko 1 godinu

po tvojoj logici nije trebalo menjati ni krstajica koji mu je stvorio ovu ekipu a ni tumbu.
M

Munginjo

pre preko 1 godinu

da ostane selektor, ovi sto nisu gledali kvalifikacije neka drame mami
N

Nikola65433

pre preko 1 godinu

Podrska! Barem igramo napadacki fudbal...
n

nikolay

pre preko 1 godinu

piksi odlazi, piksi odlazi!!!
b

boc

pre preko 1 godinu

Nista strasno legendo....igrali smo strasan fudbal u kvalifikacijama,dobili onakvu Portugaliju kod njih...znači mozemo.Barem igramo fudbal napadački....podrska
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

STOJKOVIC=KATASTROFA TAKTIKA...
P

PjerLV

pre preko 1 godinu

U odbrani bas debelo skripi. Trebaju nam bekovi ko za glavu...Tesko je igrati sa 3 odozada. Ali na dobrom smo putu. Talenat smo uvijek imali. Zalaganje na nivou i svaki igrac je dao svoj maksimum. Piksi nek nauci na greskama i da nastavi sa radom, da nas vodi na EP gdje nismo igrali 20 godina...
B

B200

pre preko 1 godinu

šarene laže
g

gost011

pre preko 1 godinu

VELJKO PAUNOVIC
A

Allez

pre preko 1 godinu

Ljudi da li je neko primetio da smo mi od 8 primljenih golova 7 primili preko bokova. Živković me je pozitivno iznenadio konstantno dobar na sve tri utakmice, ali ne može on sam da pokriva celu desnu stranu, kao ni Kostić levu i onda se desi da nam Pavlović završi na beku. Pa bolje onda Uroševića I Gobeljića staviti na bekove pa kakvi su takvi su ginuće i sprečiće brze tranzicije po bokovima. Živković i Kostić špartaju 45 minuta gore dole, a onda u preostalih 45 minuta niti imaju više snage niti da se brane niti da napadnu.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Ako je tebi Živković odigrao dobro, onda definitivno treba da gledaš neki drugi sport. Uz Sergeja ubedljivo najgori naš igrač na ovom prvenstvu. Plus, zbog njega je i Bleki Milenković izgledao onako katastrofalno, jer jw konstantno bio na vatrometini. Živković je na ovom prvenstvu bio jako polivalentan, što znači podjednako loš u svemu čega se dohvatio. Niti ga je bilo u napadu, niti u odbrani. Velika nula.
f

fkp

pre preko 1 godinu

@nikolay Ne treba ni ti da pratiš fudbal.
j

jer

pre preko 1 godinu

Zašto menjati dobitnu kombinaciju
G

Goat iz ZH

pre preko 1 godinu

Piksi, druze totalno si pao na ispitu. Psujes onome Dzaki „siptarsku mater“.( ima video animal).Pricas na pres konferenciji o nekome svajcarskom siru. Au bre, treba pre svega znati I umeti biti gospodin. To kao selektor, pre svih. To je vaznije od bilo kakvog rezultata.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Sve je to krivica Erakovića. Da je poveo Uroševića gde bi nam kraj bio.
G

Gost4141143

pre preko 1 godinu

kakvog Urosevica. ERHANA MAŠOVIĆA koji igra u bundesligi.
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Tako treba. Iskreno nisam zadovoljan ali bolje nemamo.Nasa reprezentacija i nije za vise. Ovo je nas maksimum!
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Realno sa više od polovine ekipe koju je iz njemu znanih razloga odveo u Katar nije mogao ozbiljno da računa u smislu kvaliteta takmicenja i njihovog nivoa;Maksimovic,Stefan Mitrovic,Račić,Veljković,svakako Lukić (sinoc bezbroj lopti u noge protivniku),Radonjić,Lazović …ima ih još,tako da je uz ocajnu kondiciju svih,manjak kvaliteta i kratka klupa,povrede kroz sezonu i pre Brazila bilo jasno da je moto”važno je ucestvovati” bila mera.Zadnji u grupi očekivano!!!Na stranu selektor koji realno nikog ozbiljnog nije trenirao skoro deceniju i forsira ubitacno ofanzivnu igru bez sredine i odbrane.Zato i svaki napad ka golu ne brani niko ili to pokušavaju Zivkovic,Kostic koji ispadaju još na pola terena a onda u šesnaestercu ide strava i užas Veljkovića,Milenkovića…Sreća golmana koji je spasao sinoc samo u prvom minutu 2 zicera,primili bi 5-6 komada!!!Isto je uradio i vs Brazil.Dakle sarada i lažna parada sa telefoniranjima Vučicu i njakanje onog cipova iz Laktasa uz Danilove igrače je zaokruzila opus neuspeha i foliranja.Kao i u svemu Srbija na dnu
L

Lakiiii

pre preko 1 godinu

Mozda je tebe trebao da povede.
K

Krstajic

pre preko 1 godinu

Krstajic je imao igru a upola losiji igraci. Ovaj Piksi pojma nema.
T

Tippp

pre preko 1 godinu

Ljudi pljuvali pokojnog Petkovica, Antica i mucenog Krstajica oni takticki svi ozbiljniji od Piksija…
K

Kokaniđa

pre preko 1 godinu

Važnije pitanje od Piksija, možemo li mi sa ovakvom postavkom i načinom igre zaista da uradimo nešto više na najvišem nivou. Pitanje za ove koji su fanatici za taktiku. Ovo je sjajna formacija gledano čisto fudbalski. Ofanzivno, igra po boku i u dubinu, dominantan posed, ali tu je potrebna brzina, kondicija na maksimumu, pokrivanje saigrača u defanzivi, bolja komunikacija, sigurniji pas. Ukoliko to izostane, pa makar i nešto od toga, u velikom smo problemu. Nama je odbrana bila na vetrometini. Golove kakve smo primali nije ni jedna selekcija na ovom prvenstvu, čak ni Katar. Doslovno kao na treningu, pokaznoj vežbi. Ni iz čega. Kostić i Živković moraju da trče za dvojicu kao dva ful beka. Onda kad oni ostanu, zakasne to moraju Milenković i Pavlović. Mali Pavlović je uglavnom solidno igrao, stizao, pokrivao, uklizavao, trčao, ali onda čak i on mora često da iznosi loptu i ide daleko na protivničku polovinu. To je nadrealno koliki je pritisak bio na njima, na dva bočna štopeta i dva ful beka. Ovde je sredina podbacila debelo, ali i ovi u napadu jer nisu vršili presing. Reče čak i Tadić u intervjuu da je bila loša defanziva i da je ona počinje još od napada. Nemamo mi snage pre svega! Mislim da mi nismo u stanju da igramo ovako, nije čak ni Belgija, doduše matora. Možda nam je ovo SP i upravo to ukazalo. Mislim naravno za EP i SP, ne za Bugare, Maltežane i Slovake...
g

gost gradiska

pre preko 1 godinu

Pa to su igrali hrvati 98me u francuskoj,samo sa jarnijem i stanicem na bokovima,ali tada su oni bili medju najboljim bocnim na svijetu.
K

Kalabasas

pre preko 1 godinu

Steta sto Sergej ne moze da trci bio bi najbolji zadnji vezni na svetu,i olaksao protok lopte ka napadu,a tu nema problema. Gudelj bi bio odlican centralni stoper kao u Sevilji posto je u vezi beskoristan.. Ovo je nas max.najveca ludost bi bila rasterati sve ,smeniti piksija i krenuti po stoti put ispocetka..Sa ovom igrom mi cemo kvalifikacije preorati...
L

Limen

pre preko 1 godinu

Draganeee! Pa ne radis ono sto sam ti rekao. Eto ukratko.
n

nikolaaa92

pre preko 1 godinu

ljudi budimo realni. nemamo mi u nogama uopste nekih jakih utakmica da bi na nekom vecem turniru bilo sta napravili. Piksi je razdrmao ovu ekipu. Kakvi smo bili pre neku god ovo je sad i vise nego dobro. Sad smo u ligi nacija sa najjacima i takvih utakmica nam sto vise treba pa makar i svaku izgubili.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Kako kaze Aleksandra Prijovic: nije kome je receno nego kome sudjeno je 🤣
b

boka boka

pre preko 1 godinu

nije smrt zavrat sto se kaze u nasem narodu.Treba piksiju dati podrsku a ne odma mejati i jovo nanovo .dvatri ciklusa neka napravi smenu igraca ima ovde nekoliko njix da zameni.ispalesu ibolje reprezetacije od nas pa nikom nista.Podrska za piksija.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Ljudi, Piksi je preporodio nasu reprezentaciju I izvukao iz bunara do SP... Problem je sto nemamo kvalitet za veci uspeh. Imam zamerke na taktiku I neke jos stvari... ali lako je biti kapetan posle bitke. Apsolutno, ne 100%, vec 1000%, podrska za sve nase momke I Piksija. Uz manje korekcije bice to tip top za EP 2024.
J

Joo

pre preko 1 godinu

Podrska za Piksija i igrace!!
M

Made in YU

pre preko 1 godinu

Tadic izadje nemamo izmenu na sredini, tj. nemamo kreatora. Katai se ubio za poslednjih 30 minuta, covek koji je u stanju da izmisli gol, on ga ostavio u Beogradu.
P

Pikseta

pre preko 1 godinu

Realno gde mogu da uzmem milion evra a da ne radim po 3 meseca nista,budem kuci,niko me ne menja svaki dan.Realno 100 000 e u BG u mesečno sa bonusima za ovaj rad to je kao biti trener u Premijer ligi za platu od 5 miliona funti,ali mozda leti za mesec a možda i za godinu plafon.Ovde prosipa ove gluposti i teraj dalje.Djorovic pomoćnik ,mozda u Bangladešu ,da crknes od smeha.Trener mora biti stranac tipa Lucano Spaleti,Unaj Emeri,nas Jokanović,predsednik saveza Nesa Roming,gensek Leković da se dovede trener za 3 Milke plus bonus za uspeh i da vidiš rezultat.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Dovela Zvezda Zemana za trenera. On je bio poznat po tome da želi maksimalno fizički spremne igrače, disciplinu u igri, i tako i započne pripreme. Igrači pocrkali, nisu navikli da rade. Naravno, kao u svakoj ekipi bilo je klanova, svađa, podela, ali ih je ta muka što moraju da treniraju kako treba ujedinila i oni izbuše Zemana. Čovek morao da ode nakon dva meseca uz izjavu da u životu nije imao posla sa tolikim brojem igrača koji NEĆE da treniraju i rade na sebi, napreduju. E, tako bi prošao bilo koji ozbiljan strani trener.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Cak i da promenimo selektora ima dva coveka koja bi mogla da vode reprezentaciju a to su Marko Nikolic i Vladan Milojevic neko moje misljenje.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Prodao se i on garant,vreme će pokazati.Da ima imalo časti i obraza kad se vrati sam da ponudi ostavku.Ponavlja se ko pijan plot,povredjeni igrači,povredjeni igrači,poveo si 26-igrača,neki nisu ni igrali,svesno si gurao nespremne igrače,bolje da si iste ostavio na klupi i igrao sa onim što imaš,makar golman morao da igra u napadu ako je nešto takvo uopšte moguće.
h

hc

pre preko 1 godinu

Nije on kriv sto mi nemamo bekova...
P

Pedala88

pre preko 1 godinu

Limeni za selektora !!!
P

Pixeta

pre preko 1 godinu

od selektora obecano - ispunjeno ! Srbija ce biti iznenadjenje turnira i gle cuda
S

Srbin a ne bot

pre preko 1 godinu

SLAVOLJUB MUSLIN !
i

ioi

pre preko 1 godinu

Rajko Mitić;-)
G

Gosttztz

pre preko 1 godinu

Jel živ Muslin?
X

Xide

pre preko 1 godinu

Pa da nas opet Austrijanci oducavaju o Fudbalu? Kkav bre Muslin?Bata Djorina Skola taj je upropastio sve cega se dotakao!Rozenborg mu necu nikada zaboraviti.
7

70-tih

pre preko 1 godinu

Stanojević ili Lalatović...
Y

Yulia

pre preko 1 godinu

nemoj da se gledamo. molim ti se idi si u jpn povedi onog kondicionog trenera i daleko vam ljep dom
D

Dacokupinovo

pre preko 1 godinu

29/32 bar nismo poslednji. vazno je ucestvovat !!!
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Jedina gora stvar od ovog debakla je ostanak Piksija na selektorskom mestu.
U

Uki021

pre preko 1 godinu

Idi Piksi... bolje je... 1 bod u 3 utakmice...taktika 0, atmosfera 0, kondicija 0... a i ti si na kraju ispao jedna velika 0
Y

Yulia2

pre preko 1 godinu

Ostajes? To ti mislis , gazda ti uveliko sprema otkaz.Do sledeceg vidjenja ZBOGOM gubitnice
i

istina

pre preko 1 godinu

BRUKA PIKSI OVOJE BRUKA,od nazad Katar pa Srbija,nema opravdanja ovaj nespreman ovaj povrecen bla,bla,blaaaa,kasnis na poso tri puta otkaz
p

prti

pre preko 1 godinu

Na kraju balade Krstajic ima bolji skor od ovog strucnjaka.. Svaka cast oborio je rekord !
g

gost1991

pre preko 1 godinu

Neka ga nek ostane bolje nemamo ima nesto u njemu polako. Nije on kriv sto nam je odbrana suplja kao svajcarski sir jednostavno kvalitetne igrace tu nemamo! Napad je dobar,sredina varira…Zameram mu na fizickoj spremi igraca i ako ne mogu da poverujem da je problem u tome,svi igraju u dobrim klubovima sezona je u jeku. Limitiran je i on kao trener ali ima vatru u sebi i zelju tako da nek se uci godinama je ista prica. Da se poradi na disciplini, zene i telefoni nema nista druze dok su ovakva takmicenja ko nece da gine za zemlju i ne oseca je mars napolje koliko god bio bitan i dobar igrac!
p

petarda

pre preko 1 godinu

Marko Nikolic, Veljko Paunovic, Sinisa Mihajlovic, Slavisa Jokanovic,.. sve dokazani treneri u ozbiljnim ligama, a nas trenira ovaj azijski padobranac
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Gde dokazani? Nikolic trenirao Ruski i Madjarski klub, bez nekih vecih uspeha, Mihajlovic bez vecih uspeha u klupskom fudbalu a u reprezentaciji smo ga vec isprobali. Nije islo. Blaza katastrofa. Jokanovic jeste bio dobar u cempionsipu,nakon toga nista! mozda bi i mogli da ga isprobamo ali je bolje resenje da ostane Stojkovic.
@

@dex911

pre preko 1 godinu

Druze Mihajlovic trenirao jedan Milan, Nikolic osvojio trofej u Rusiji, ova dvojica u Engleskoj.. a koga je ovaj trenirao Nagoyu?😆🤣
#

#Dex911#

pre preko 1 godinu

Naravno da su dokazani, ako mislis na nase trenere onda oni jesu dokazani za nase uslove. Vodili su ozbiljne klubove u ozbiljnim ligama, i ako nisam Grobar ali Nikolic jeste Ok trener i takticar, vodio je Lokomotivu i uzeo je trofej sa njom a Ruska liga je do skoro bila top 6 liga. Miha da vodio je reprezentaciju bio je tada pocetnik i dugaciji trener nego sada. U medjuvremenu je vodio jedan Milan, i ako tada taj klub bio na nizbrdici, ali koji je to nas trener zadnjih 20 i vise godina trnenirao veci tim. I kad smo kod Milana da njihovog trenera Piloja spomenem koji do pre 2, 3 godine je vazio za gubitnika, dok ga Maldini nije doveo u Milan gde je postigao uspeh sa jako tankim timom. A sada taj Pioli vazi za najboljeg trenera u Italiji i jednog od najboljih takticara u Evropi, slicna je prica, mozda i izrazenija sa Ranijerijem dok nije uzeo titulu sa Lesterom. Ovo je primer zbog Mihailovica koji kazes da je vodio reprezentaciju, ali sad mu treba dati sansu i da se ne zaboravi Miha je tada vec dao sasnu ovim mladjim Tadicu i Mitru koji je bio decak. Niko ne kaze ali nas mozda trenutno najbolji trener je ovaj iz Panatenaikosa Ivan Jovanovic koji sa njima pravi cudo ako uzme titulu, a to je skoro pa gotovo. A secamo se sta je radio sa Kipranima u LS kada je dosao do cetvrtfinala. Uz to iskusan je ima 60 godina i ovo bi mu bila kruna karijere ipak, ali niko da se seti da pozove ovog coveka ili neke druge. Piksi treba da ostane ali treba reci ovo mu je prvo ozbiljno takmicenje i ozbiljan trenerski posao, jer vodjenje ekpa u Japanu i Kini nije neka preporuka, a videli smo to na SP da nije bas dobar takticar.
t

tsoG

pre preko 1 godinu

Vidimo se u kvalifikacijama, ali ne i na ep jer sa tobom ne prolazimo nigde više
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Piksi iz ovoga da naucis. Iz poraza se moze vise nauciti nego iz pobede. Razmisli o toj defanzivnoj igri. Da li je pametno igrati 3 u liniji. Ili je bolje 4 u liniji.
5

5:8

pre preko 1 godinu

8 golova na SP samo pokazuje gde si. Nedopustivo za ovaj nivo takmičenja.Svela se igra na svi u napad , a posle se moliš da ne primiš gol.Ne može to tako.Može na sreću u jednoj utakmici ali svaku da odigraš tako , ne ide.Pumpali su očekivanja pred SP ali se balon izduvao posle Brazila.Moglo je to bolje i sa više takta , a ne samo sa emocijom kao da nam je svaka utakmica biti ili ne biti. Jako nezrelo smo odigrali sve utakmice.
P

Pepa Pig

pre preko 1 godinu

Ja ne znam da li se Piksi najeo BUNIKA sto kaze narod ali covek vrti sve oko toga koliko nije imao igraca spremnih i da je to alibi nase lose igre. Nikako da kaze ko je povredjen, ko je taj sto nije spreman i sto je na kraju krajeva poveo izmene kada ne racuna na njih? Lepo povedi 11 igraca onda ili imenuj ko nije bio spreman, ko je povredjen. Izjave na konferenciji za novinare, sve puca od zdravlja, svi su spremni, lozite naciju izgleda da je to cilj.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Da, najbolje o svemu pricati javno, pa da i protivnik zna tacno gdje da te napada. O cemu pricas, covjece? Nije problem sto on prica za medije ili sto prica neki igrac, problem je taj sto ti slijepo vjerujes svemu sto cujes, a ni malo ne razmisljas o tome zasto je nesto receno i u kom trenutku je receno.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Ovi što brane Piksija ili su plaćeni botovi ili su navijači kluba čiji predstavnik ovde takozvani Kalčopolista napisa da je ovo prava reprezentacije jer u prvoj postavi igraju šestorica igrača iz najbolje fudbalske akademije na svetu. Kakvi su to igrači videli smo večeras. Ali to su oni, večito mali koji se zadovoljavaju pobedom nad drugim timom Mančester Junajteda rezultatom 0:0,i oni su zadovoljni pukim učešćem na SP samo da igraju njihovi vanzemaljci.
b

boka boka

pre preko 1 godinu

nelupetaj.Ovi igraci toje njixov maksimum a nemamo bolje za sad.
m

milutin 15

pre preko 1 godinu

ovo je komentar koji nećete pročitati ni u jednoj zemlji na svetu
g

gostKostan

pre preko 1 godinu

Gledajuci snimak sad na Areni, stičem utisak da je sreca skroz okrenula ledja našima u finišu prvog poluvremena. Da smo sačuvali 2:1 na kraju poluvremena. Sve bi bilo verovatno drugačije. Momci su ostavili srce na terenu.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Погледај ти још једном можда смо и победили на крају... ко зна
М

Мачак

pre preko 1 godinu

Заборавио сам нешто. Већина вас је пљувала Павловића ономад у току квалификација а био је најбољи. Толико. Пуна подршка!!!!
Z

Zasto

pre preko 1 godinu

Uporno isto i isto i isto.Sto mora ista formacija i nasilu ikad treba i kad netreba. Sto protiv svake reprezentacije isto. Jel postoji neko ko skautira protivnika. Pa moras nesto da prilagodis i kvalitetu protivnika. Jel mora glavom kroz zid. Pa postoji li malo taktike, promene sistema, promene 25 igraca koje si poveo. Znas da nevaljamo defanzivno i ti isto i isto i isto. Pa nisi mlad, sta si hteo?????????
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Čovek javno kaže da je svesno igru bazirao na povređenim igračima. I nikom ništa???
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

A sta bi ti? Isao je covjek na sve ili nista i dobio nista. Ti bi mozda kalkulisao i igrao sa igracima koji su zdravi, ali nisu materijal za prvu postavu i sta bi dobio? Isto bi ispusio kao i on. Samo za zdravim igracima. Znaci, koja je razlika? Covjek je bar pokusao. Bar na tome mu niko ne treba nista zamjerati. E sad, sto se tice izmjena, sto se tice nacina na koji smo prokockali ono vodstvo protiv Kameruna, pa onda i vodstvo danas, to jeste nesto sto ide na njegovu dusu. To da je morao da takticki bolje zatvara utakmice, to je morao, ali to nema nikakve veze sa tim na kome je gradio igru, na povrjedjenim igracima ili zdravim.
B

Baksuz

pre preko 1 godinu

Ljudino ti si se pogubio u ove tri utakmice , neka 3 5 2 formacija bez bekova te kostala 6 golova , kojeg je vraga izmisljao toplu vodu bas na prvenstvu pa poslije Kameruna vidio si da tri stopera formacija ne lezi Srbiji al eto , pokupi se i odi sam .
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Kako je izmisljao toplu vodu, kad je cijele kvalifikacije odigrao u istoj formaciji? Znam da si nezadovoljan sa ostvarenim rezultatom, ali o cemu pricas? Da je danas izveo tim sa 4 igraca pozadi, to bi bilo izmisljanje tople vode, a ne ovo sto je uradio.
b

baksuz

pre preko 1 godinu

@ grga pa kako nije druze izmisljao u kvalifikacijama poderao portuagala u svim segmentima u portugalu , ostale utakmice odigrane savrseno tacno se znalo ko sta igra i kako i toliko sigurno sve djelovalo , dode prvemstcvo 0 bodova , ja sa kauca vidim da nema bekove zamisli tek kako to vide selktori kameruna ili evo svice i kako dobiju golove prelaako druze , jesam brate razocaran umiesto da ih pojedu zbog provokacija iz 2018 oni dozvole novi poraz bjaz
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ja ti samo kazem da smo i Portugal pobjedili u istoj formaciji. Znaci, formacijski on ovo prvenstvo nije nista eksperimentisao nego je bukvalno igrao na istu kartu kao i u kvalifikacijama. Problem je taj sto je Svjetsko visi nivo od kvalifikacija. Na njemu svaka, pa i ona najmanja greska/slabost, dolazi do izrazaja.
t

trener

pre preko 1 godinu

Da nisi leteo prepotentno pricao Bajke pa u Redu Desava se Nalozio si Ljude na Kraju Cak i Poslusnik Krstajic imao Vise Bodova Sta ces Da opet Glumis i ponizavas Protivnike I Lozis Narod NaKvalifikacijama za Evropsko Prvenstvo? Imao si Poverenje Ljudi Prokockao si Cao.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Marka Nikolića za selektora!
K

Kanga le

pre preko 1 godinu

Vidi Dekija Joksimovića što valja robu sa isteklim datumom upotrebe. Da su nam reprezentativci imali tvoju upornost osvojili bi grupu.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Ja samo vidim da smo mi u padu. SP u Rusiji i bolja igra milion puta, a i vise bodova. Ovo je sad znatno losije.
A

ACAB

pre preko 1 godinu

Treba da se pruzi sansa svakom Igracu Urosevic, Sveta Markovic, Gajic, Zdjelara, pa cak i Gobeljic nemoze gore od ove Situacije. Sve treba da se pokusa.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Tacno!! Tu se slazem.
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Nema se sta zameriti. Bolji tim je pobedio. Problemi srpskog fudbala su veliki. Mesetarenja, amaterizam, fabrikovanje, snimanje porno snimaka na stadionu za koje se rukovodioci kluba prave kao da nista ne znaju…nema ulaganja u fudbal. Kada se kaze ulaganje to je sirok pojam. Moramo da unapredimo igru, ubrzamo, takticki bolje da igramo. Bezvezno je ocenjivati ovo. Da smo dali treci gol primili bismo jos jedan. Bez problema. Nismo napravili beka 10 godina, desno krilo, zadnjeg veznog koji deli lopte unapred. Tehnicki su igraci neobuceni. Brazilski stoperi imaju bolju tehniku driblinga od vecine nasih igraca. Ipak, nije u redu pljuvati ove koji su igrali. Dali su sve od sebe, ne umeju vise. A grupa Lige nacija bi mogla da nam pomogne da poboljsamo kvalitet igre. 6 ozbiljnih utakmica. Nemojte da igramo vise prijateljske sa Bahreinom, moramo da predjemo na visi nivo (Svajcarska, Danska, Urugvaj neka nam budu prijateljske utakmice). Od mene kapa dole za ovu grupu momaka, za plasman na SP, prvo mesto u Ligi nacija i atmosferu koju imate. Mozete jos bolje, dokazacete to vec na Euru, siguran sam. Korak po korak. Zivela Srbija!
F

Faust

pre preko 1 godinu

Nije njemu džabe kao treneru kineska liga bila plafon u karijeri a i od tamo je oteran.
m

miile

pre preko 1 godinu

pa kad vidim grupu,i Krstajić bi bio mag!
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Samo u Ukrajini kad se lupaju petarde
M

Mladen84

pre preko 1 godinu

Pljuvači, ajde svi kad oladite glave i malo micnete istima, ako ima sta u njima da se mucne, razmislite malo pa onda pisite. Mi smo realno niko i nista bili dok Piksi nije dosao. Zato puna podrska. Glave gore. Samo da su nam ovi momci i junaci zdravi. Bice i rezultata.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Ima istine. Samo Krstajiceva Srbija i ova Piksijeva na SP ne mogu se poredit, ona 2018. je 3-4 puta bolja. Ono protiv Brazila i veceras, pa i Kamerun imao sam osecaj da svaki napad protivnika 100% sansa. Igra 2018.dosta dosta bolja od ove.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

тачно је били смо нико и ништа и остадосмо на истом месту... шта булазниш ти човече
p

piksi pingvin

pre preko 1 godinu

Tako je. Treba da se hvalimo sto smo stigli u grupu smrti do jednog velikog poena i izgubili protiv mocne svice. Svaka cast nasim igracima, treba im ljubiti dupe
v

vukić

pre preko 1 godinu

Sramota za Mozzart sport!!!!Neka Vučić i Terzić budu selektori!!!Sram vas bilo!!!Svi znamo o čemu se ovde radi...!!!Znam da objave komentara nema!!!
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

A sto Piksi nije prosao kad je tako veliki trener dajte stranca ali ne bilo koga nego nekog sa ozbiljnim referencama
k

ko god

pre preko 1 godinu

Citam razne komentare o tome kako je Piksi bio veliki igrac.A kakav je covek ..jel to isti onaj Piksi sto je u CZ dovodio igrace sa kracom nogom i sa sranom manom.Sto je doveo cuvenog Betolingera preko VHS kasete .Jedini gol koji je dao za Cz bio je u Kupu protiv Teleoptika pa je istripovao da je dao gol u derbiju.Gde je to Piksi bio trener ? Japan ,Kina ,? Koje su to lige ,koji je to fudbal ... Kada je toliko dobar trener sto nije vodio neki klub iz lige 5 ... Davno sam prestao da gledam rep.Zbog odnosa pojedinih igraca.Od toga da su se u Africi potezale viljuske ,do toga da u Ceskoj posle utkamice i poraza redovnim letov se vratilo 5 ljudi ..od igraca Katai i Matic ...ostali su bili vec u Bg sa privatnim letom.Ljudi grcaju za male pare drzava im uzima porez da bi davala isaranim manekenima plate u rep ...zene kao p*** dive ,svaka je pre braka imala bar 3-4 fudbalera ... Sto Piksi ne sme vise da dodje na Rajka ,privatno ...pa zato sto je davno davno dobio par vaspitnih u kaficu pored stadiona zbog dobrog vodjenja kluba i raznih trange frange transfera. Nemoj da se cimate ,oni ce sada svojim vilama i Maldivima a vi u pon na posao za male pare .Poz ...
C

Cika Slave

pre preko 1 godinu

Sta kazu mediji, sa kim smo u finalu? Jel SMS potisao za PSG, City ili Real? Sta kaze Piksi, da li bi bila druga prica da su igrali Mitrovic, Kostic i Vlahovic? A igrali su? Nista onda! Alibi trener i neznalica! Sta je uradio vise nego Muslin? Ili onaj nesrecni Krstajic? Piksi ne bi mogao da nosi vodu jednom Anticu! Prepotentna alibi neznalica
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 1 godinu

🇷🇸 Da se sad nešto menja vezano za selektora... Bezvez.... Mart je blizu, počinju kvalifikacije za EP... Novi selektor, novi sistem, novo prilagođavanje itd, itd... Ovako, moralo se nešto žrtvovati pre ili kasnije (ozbiljnije takmičenje) da bi videli gde smo. Verujem u Stojkovića , sad zna gde smo i koliko možemo. Da će se menjati nešto, hoće sigurno, samo blesav bi ostao pri ovome (primamo mnogo golova, napad nije sporan). Drugo, odnos selektor igrači postavio se na neki nivo i verujem da veruju jedni drugima. Treće pročitao sam neke utiske ljudi koji pišu komentare, da, trebalo je više iskoristiti "malog" Ilića i pružiti mu šansu. Četvrto, veliki je napor u ovom sistemu (sa trojicom pozadi) za Živkovića i Kostića da se toliko troše PREVELIK. Peto, šta dalje sa Jovićem? (iskoristio bonuse i sve moguće džokere). Blekija ne treba kritikovati, on i Pavlović uz pomoć Veljkovića čine dobar štoperski tandem. I ono NAJBITNIJE ?! GDE NAĆI LEVOG I DESNOG BEKA ?! GDE ?! IMA LI IH I DA LI NEKOGA NATURALIZOVATI PITANJE ZA STRUKU I FSS! Srećno 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
G

Gostssss

pre preko 1 godinu

ja mislim da treba zvati Urosevica...🙄

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Koje bonuse je Jović iskoristio kada ga je većinu utakmica koje je vodio u kvalifikacijama i ligi nacija uvodio u poslednjih deset minuta ili nadoknadi vremena. Ušao je i u Azejberdžanu i Portugal u zadnjih pet minuta kada smo davali golove za pobedu. Jedinu utakmica koju je igrao od početka bila je protiv Švedske u Stoholmu gde je i dao jedini gol za pobedu. Pa daj mu šansu u kontinuitetu da igra pa ga onda otpiši a ne ovako.
m

marcA

pre preko 1 godinu

A pljuvali Krstajica a vise bodova on osvoji na SP nego kiksi.... i naravno da ce ostati sve dok mu njegov sef koji ga je doveo ne kaze drugacije
C

Cika Slave

pre preko 1 godinu

Ovo je jadno. Veliki igrac, jedan od najvecih srpskih svih vremena... nikakav trener! Pa i Maradona je na ime pokusao da bude trener ali nije islo! Protiv Brazila za 90 minuta nismo usli u sansu, protiv Kameruna je Piksi tek pokazao neznanje i budimo posteni Svajcarci su nam pokazali da nismo ni zasluzili da prodjemo dalje. Formacija takva da sam imao utisak da mogu da nam daju gol kad god pozele, kao da igramo sa 2 igraca manje. Nek mi neko navede jedan razlog zasto bi Piksi trebao da ostane? Sve 3 utakmice uzasno postavljene, bez ideje, bez plana B... I Muslin nas je pre 4 godine odve direktno, pa onda ona sramna smena pred svetsko... I ove kvalifikacije nismo odigrali Bog zna sta, jedina svetla tacka je pobeda u Portugalu i na toj pobedi smo temeljili optimizam i krenuli u price kako smo prejaki, a zaboravili da nas je ta Portugalija oducila od fudbala u sred BG-a i da smo neposteno uzvukli bod jer je ponisten cist gol Ronaldu... Ne svidja mi se Piksijeva prepotentnost, neznalica je a ima stav Murinja!

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Pa to ti je u Srbiji tako, bahato i prepotentno ponašanje skriva neznanje i ne stručnost čoveka poslom koji se bavi. Tako ti je u svim sferama i oblastima života. Onaj koji ima znanje i stručan je da radi svoj posao ne ponaša se tako.
n

ntt

pre preko 1 godinu

Marko Nikolić
B

Barmaceut

pre preko 1 godinu

Kad već biramo Nikolića za selektora onda bolje Maja. Lijepa, pametna, ima kosu, a sigurno je tu negdje kao strateg
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Sad je lako kritikovati, ali i zasluzuju kritike, prvi Piksi,mene najvise intrigiraju ove izmene sto je vrsio, sve 3 utakmice.za odbranu se znalo da je kriticna, sem Pavlovica koji se bar borio,neki igraci sa klupe koji su imali neku ulogu, nisu dobijali sansu, po mom misljenje Zivkovic nepotreban, sem dodavanja Mitrovicu, pustite to zatvarao pozadi, rezultat govori kontra, zatvoris mu levu nogu i cao, Tadic totalno podbacio,tako da moramo da budemo realni sto nismo, nama je i sam plasman na SP uspeh, a ova lozenja tu smo bez premca
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Kao da je pa bitno da li ostaje ili ne...ionako nam se citav svet smeje. Ali smo makar u necemu ostali dosledni sebi - kad ne mozes da pobedis fudbalski, onda se na kraju potuci...i uputi protivniku sto gadnije psovke....Ohoooo, ala smo u tome dobri, nema boljih. Sram Vas bilo. Ali nemate Vi srama. Sada neka svaki od Vas sedne u svoju "mecku" od 500k eura, i pravac Maldivi. Pa da, zasluzili ste, zar ne ??
M

Max-Bull

pre preko 1 godinu

Je li se ti pitaš?Zar ne ni trebalo da kažeš da želiš da ostaneš ,ali ako se donese drugačija odluka da ćeš je prihvatiti.Ti kao da je ovo tvoje i kao da nemaš odgovornosti.Marka Nikolića dovedite,a ti u Kinu.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Verujem da zna šta je trebalo drugačije da uradi i tako će i biti u martu. Ja sam jedan od onih koji su pre prvenstva "mračili", smarali i "baksuzirali". Rekao sam vam da se ne ložite jer ćete da ih pljujete u slučaju neuspeha jer je i sam plasman na svetsko uspeh. Našim nerealnim očekivanjima smo vezali noge našim igračima, Mitrović misli da je Bog lično i ne daj Bože da nekom doda loptu. Prosto ne mogu da verujem da ga nije izbacio posle situacije u 71. minutu. Naravno da ni on nije kriv, niko pojedinačno nije kriv što je pozvan
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Lb- Urošević, Ristić,Cb-Pavlovic, Babić, Veljković,..,Rb-Milenkovic, Eraković. Slabo ide sa 3 pozadi, mislim da je ovo najbolje što Srbija ima u formaciji sa 4-4-2
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Neznam sto ti neko lupa Minuse. Sve si reko samo si Svetu Markovica zaboravio. I trkaca Zdjelara mnogo bitan igrac. Takticki moramo da se bolje postavimo. I ko u svakoj Situaciji treba Plan B.
g

gostttttttttttttt

pre preko 1 godinu

Izgleda da je naredjenje da se brani Piksi po medijima... Sto se mene tice neka ostane koliko hoce ali za ove utakmice nema opravdanja, nisu bas svima isprani mozgovi da ne vide neke stvari. Ovima sto su zadovoljni ovim rezultatima, ako nisu botovi, predlazem da prate neki drugi sport
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Pljunuli ste u lice narodu 4-5 igraca zasluzuje dres
n

no

pre preko 1 godinu

Sada kaze da je pred put imao tacnu informaciju o stanju igraca?? Gde je neki novinar da ga pita kako to kada je posle Brazila izjavio da je iznenadjen spremom i da ocigledno nije imao prave informacije? Mnogo alibija, kontradiktornosti, opravdanja... Kafanska prica.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Bio si odlican fudbaler, ali kao selektor nisi bas na nekom zavidnom nivou. Slaze me sa tobom da trebamo da igramo napadacki fudbal, ali za to moras imati mnogo brze i igrace sa mnogo vise kondicije. Jer u napadackom fudbalu, linije se krecu jako brzo u isto vreme i napred i nazad, a mi nemamo takve igrace, zato je ovo bilo jos jedno eksperimentisanje u nizu.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Pa evo sto ne bi ovaj gospodin Luka sto je analizirao taktike na RTS-u bio takticar npr; ovi oko selektora zajedno sa njim su dokazali da nemaju pojma o taktici. Zasto igra SMS kad odigra 8/10 utakmica katastrofalno i te dve odigra fenomenalno. Mali Ilic je odlican bio kad god je igrao, pravi kreativac kakvog nemamo. Lukic ne znam sta je, niti je ofanzivni niti defanzivni, on moze jedino centralnog da igra i nista vise od toga. Zasto igra Milenkovic kad zajebe svaki drugi gol u proseku, pa garantujem da bi Babic i Mitrovic bili bolji stoperski par od ove dvojice kiksara.
H

Haehaehaehaehxae

pre preko 1 godinu

Odvalila nas Svajcarska posteno, bili su mnogo bolji i organizovaniji. Zabrinut sam da li cemo se plasirati na EURO kada vidim kako smo igrali na ovom takmicenju iskreno...Razocaranje je bas veliko trenutno.
G

Gostlll

pre preko 1 godinu

BRUKA I SRAMOTA, SRAMOTA PREGAZILI VAS SACIRI I DZAKA.
r

roni

pre preko 1 godinu

prihvati odgovornost bruko jedna i podnesi ostavku.ako nismo spremni fizicki zasto se nismo vise oslanjali na tehniku? **** *****
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Veljko Paunović, čovek koji je doveo ove momke do titule omladinskog prvaka sveta na Novom Zelandu tvrdi da imamo generaciju koja može osvojiti ili Svetsko prvenstvo ili Evropsko prvenstvo i da tek treba da dostigne maksimum. Ne zaboravite da smo bili i omladinski - kadetski prvaci Evrope. Taj čovek veruje da ima igrače za veliko delo. Mi umesto da guramo njega, doveli smo Piksija, koji videlo se to, na jednom talasu jeste doneo rezultate, ali koji se pokazao kao neznalica kada je najbitnije i potpuno nedorastao tom poslu. Bojim se da će se ovaj loš niz sa njime nastaviti i nećemo više ništa sa njime napraviti, a propustiti Evropsko prvenstvo. A onda i zakasniti sa narednim Mondijalom, pa ni tamo nećemo igrati... Zaista treba sesti i izvršiti detaljnu analizu svega, da ne pogrešimo opet!
@

@gost 23

pre preko 1 godinu

Ne moze Paun,skoro je preuzeo Civas Gvadalaharu
G

Gost23

pre preko 1 godinu

gost23 Može brate... Da ga Srbija pozove, ostavio bi posao u Meksiko odmah. On dugo nije imao posao, pa je dočekao da bude trener u Meksiku. Ej bre u Meksiku. Nije to loša liga, ali daleko od Evrope, međutim kad nemaš posla, ne biraš baš puno. Zaista treba sesti nakon ovoga i detaljno analizirati sve. Svi sa strane kažu da je Srbija očajno vodjena ovo prvenstvo! Pa pogledaj bre II poluvreme večeras na šta smo ličili. Sramota!
G

Gost hr

pre preko 1 godinu

Zao mi je sto ste ispali nezz sta vam se desilo ali sve tri utakmice na prvenstvu vaši igraci nakon 60 minuta nemaju snage za trcati....pod hitno morate naci kvalitetne kondicijske trenere i iduce natjecanje malo vise raditi na kondicijskoj spremi jer talenta imate.
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Da je sreće pa da je samo fizička kondicija u pitanju. Ovi ljudi nisu okej u glavama, a nikakve taktike nije bilo
B

Batigoal

pre preko 1 godinu

Druze nama fali i mnogo u glavi
G

Gost hr

pre preko 1 godinu

Pa vjerovatno ima tu i do momčadskog duha ali opet mogu reci da sam gledao svaku utakmicu na ovom prvenstvu i vaši igraci su daleko najlosije izgledali zadnjih pola sata jednostavno ko da nemaju ni volje n isnage da stisnu i krenu...
K

Kriminal

pre preko 1 godinu

Nasta je licila nasa igra. Ovako nesto nisam video od 1982 i Spanije. Potpuno van kontrole svega.
d

dragojlo

pre preko 1 godinu

Definitivno lose odigrano SP,ali Piksi mora ostati!
M

Max_Payne

pre preko 1 godinu

Ubediti Sinisu Mihajlovica da se vrati, dati mu odresene ruke i ugovor na 5 godina da napravi reset i sa formacijom i sa igracima jer ima ih kojima nije mesto tu. Covek ume sa tim igracima iz serije A gde vecina nasih igra. Neka odigra 2 cela ciklusa da napravimo kontinuitet pa sta nam Bog da. Makar ce srediti odbranu.
B

Barmaceut

pre preko 1 godinu

Nažalost, postoji tužan razlog što Mihajlović više nije ni u Bolonji. Selektor je odradio katastrofalan posao, ali nama ni Guardiola ne bi pomogao. Nemamo jaja. nismo tim i suviše olako dižemo ruke, a najpametniji smo i uvijek nam je neko drugi kriv.
G

Gostggg

pre preko 1 godinu

Samo smo htjeli da dobijete Svajcersku
G

Gostbb

pre preko 1 godinu

IGRAS BEZ BEKOVA ALLLOOOOO ZATO SI PRIMAO 3 GOLA PO UTAKMICI
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

A ko da igra bekove? Mi bekove nemamo. Mladenović? Rukavina? Gobeljić? Poslednji kršten bek je bio Kolarov.
@

@Suhoj37

pre preko 1 godinu

Gajic i Ristic.
g

goatgg

pre preko 1 godinu

Ahahahah cuj gajic i ristic pa bolje onda caki urosevic i gobelj ds
m

miile

pre preko 1 godinu

urošević,rodić,mladenović,gobeljić...
s

srban

pre preko 1 godinu

Pa nismo ni sumnjali, da imas obraza otisao bi posle Kameruna
G

Gostmm

pre preko 1 godinu

JA SAM SA REPREZENTACIJOM ZAVRSIO, KAD STE OVO IZGUBILI, SAMO OVU UTAKMICU DA STE DOBILI PA MAKAR NIKAD VISE NIKOGA NE POBJEDILI. OVAKO NACJONALANA SRAMOTA.
s

srbistanac

pre preko 1 godinu

Takodjer, posle 25 godina podrske i gruvanja kroz razocarenja, ovo je moja izlazna stanica. Sad sam i malo stariji pa vidim malo obimnije. Bilo je dosta za mene. Srecno njima u daljem mediokritetu.
S

Sport15

pre preko 1 godinu

Jadni mi, kako cemo bez vas ?
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Slusaj Druze ja razumem da si razocaran ali sedio sam u Gelzenkirchenu kad nas punila Argentina. Pa se nemogu okrenuti toj Ekipi ja nema Drugu.
R

Recenzija

pre preko 1 godinu

Vise smo ocekivali, ali dobra stvar je sto reprezentacija nikog ne ostavlja ravnodusnima. Kad se gubi bolje da se gubi sa stilom, a ne kao u JAR-u 0:1 i slicno. Ovako smo mogli bar da uzivamo u golovima, a sad da smo se branili 90 min, i dali 1 gol na 3 utakmice, verovatno bi bio ishod isti.
B

Batigoal

pre preko 1 godinu

Pa i treba se braniti protiv mocne svajcarske i kamerunce. Svaka cast za jedan poen i to je mnogo haha
_

_000415.fe5b14c706a44c86bf5a6d37b8017a9a.1710

pre preko 1 godinu

Vrati Matica u reprezentaciju ne moze fudbal bez zadnjeg veznog
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Odlično! Plašio sam se da sad ne da ostavku i onda opet sve ispočetka. Moramo sa nekim da napravimo kontinuitet. A u tom momentu kada priznamo svoje greške, prestanemo da se ku**imo i pogledamo realno kako stoje stvari, e onda imamo čemu da se nadamo. Ne samo u fudbalu i sportu nego i u drugim sferama života.
P

Polak

pre preko 1 godinu

Greške su njegove,on je selektor
p

prti

pre preko 1 godinu

Odlicno ostaje lik na mestu selektora koji se kurcio kao niko izjavama dajte Brazil da se igramo, idemo da osvojimo itd itd. Kontunuitet blamiranja dobijamo to je sigurno a to sto smo jedini tim na SP koji igra bez bekova nego taktiku od pre 40 godina to nema veze to je kriv Pera iz Male Mostanice sto sedi ispred prodavnice i pljuje po igracima balerinama...
R

Rado vidjen

pre preko 1 godinu

Nije problem što smo ispali. Problem je kako smo igrali i kako smo ispali. Ni u kvalifikacijama to nije bilo dobro, ali nas(Piksija) je Mitrović uvek spašavao. On može da bude predsednik FSS ali on, pokazalo se nije strateg i fudbalski trener. Igračima hvala, nije bilo do njih.
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Antic je bio Takticar pa su sve Igraci usrali nemoj to da zaboravis.
R

Rado vidjen

pre preko 1 godinu

Jel' to onaj Antic sto je forsirao Pantelica protiv visokih i snaznih Australaca a Mrdji nije dao ni minut.
a

a sta sad

pre preko 1 godinu

I treba da ostane.Covek je uradio sve sto je do njega.Igrqo je rizicno,ofanzivno ,to se isplatilo u kvalif. sada nije.Ljudi treba da shvate da mi nemamo ni blizu kvalitetne bekove niti klasicnog zadnjeg veznog za taj nivo fudbala.Steta sto se matic oprostio od reprezentacije,milivojevic iako je dosta pao kvalitetom bi nam isto puno znacio.Mnogo znaci taj jedan vezni.Maksa i Lukic stvarno jesu radilice ali nisu dovoljno kvalitetni u defanzivi kqo ni gudelj.Igrac karakteristika poput zdjelara ali naravno mnogo kvalitetniji bio bi melem za ovakav tim. Sto se desnog beka tice tu stv ne vidim neko dogledno resenje sem ako taj mali erakovic stvarno ne postane klasa. igrac i bude to mogao da pokrije.
J

Jovanaki6

pre preko 1 godinu

I sta ako odemo na EP da bude isto kao ovde… jel bolje ne mozete. Nemojte narod da lozite, ovo je vise nego sramno u nikada ‘jacoj’ grupi mi zadnji sa najgorom gol razlikom. To sve govori neke stvari. Nemamo bekove, losa taktika, nemamo stopere za ovakvu taktiku a ni vezne igrace. Mi smo jedan obican prosek a pored toga ne mozemo da trcimo kao japanci i koreanci… sta oni da kazu za grupe… Laku noc Srbijo…
d

dwku maky

pre preko 1 godinu

Sa njim na klupi nikad rezultati. On ne ume da spremi taktiku,i da se prema protivniku postavi. Sve vreme jedna formacija,i kuknjava da mu igraci nisu fizicki spremni,pa sto ti igraju sine??? Dobar igrac,ali trener za Kinesku ligu,eventualno za mls gde se igra za gol vise,to ne prolazi ni u klupski fudbal a ne reprezentativni.!!!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

A plasman na SP nije rezultat? I koga umjesto njega? Aj daj neko ime, a ja ti napisem vecu bruku tog trenera nego ispadanje sa SP..?
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

4-4-2 ...to je moje pravk i misljenje. Ristic skolovani levi Bek nije ni pozvan bio, Gajic koji kidda u CSK takodje. Ok nema veze posle njih nemamo stvarno skollvanih bekova. Ali Milenkovic je igrak desnog beka par Utakmica u Fiorentini, Erakovic pokriva sve pozicije a Pavlovic i ovako nema zivce i nonstop krece napred. Recite mi dali ste mozda videli Schära i Akanjia u napadu ?!
S

Ssl

pre preko 1 godinu

Stavimo na stranu Piksija igrača, neosporna legenda, mada se nagledao i neozbiljnog fudbala. Čovek koji ništa trenersko nema, dve reference iz Kine? Čime je to zaslužio bezrezevnu podršku? U 2022 on igra bez ijednog jedinog beka, nema izmene, nema alternativu za formaciju, nema ništa sem imena koje ima težinu samo u Srbiji i to je to. Jedan potpuni diletant kakav je Mladen Krstajić je odigrao bolji turnir od Piksija. Jeste ova sezona kretenska ali kako nama tako i svima. I skinite ove odvratne dresove.
o

obraz djon

pre preko 1 godinu

Da ti je obraza ti bi dao sam otkaz. Daleko ti lepa kuca.
О

ОСТАНИ

pre preko 1 godinu

Али гледај ко је спреман а ко није, имена не играју, нити уговори, већ људи који су или спремни или не... Не тражи изговоре, већ могућности
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Od rogova u vreći ni Guardiola ne bi mogao napraviti ekipu. Fudbalski kvalitet nema veze sa ovim rezultatima. Jednostavno nemamo ljudskih kvaliteta, nismo tim
s

steta da prva nije

pre preko 1 godinu

bila protiv svice, rastavili bi nas i odmah bi i najbolesniji optimisti shvatili sprdnju od 1/4 i omalovazavanje brazila, ovako da sutra igramo repesaz protiv nemacke i da nam treba pobeda od 5 razlike za prolaz jos bi mnogi pisali kako cemo lako.
J

Jaro

pre preko 1 godinu

Dje ti je sada bio taj sa dva prezimena od 100 miliona, Dje je taj kapiten sto ima po 50 asistencija u holandiji, Dje je Mitrovic razarač premijer lige, sto nosi dvojicu na lrdjima, kostic ubica u juventus, jovic napadačina koji ne moze da potrci.. Cc ma manite se, pustite price..
с

слушај Ја(ја) ро

pre preko 1 godinu

И гледај, сви су они желели, сви смо ми исто хтели, ми желимо свуда да будемо прваци .. Па а један Савић после колико година је испраћен као лузер, а шта нам је све донео. Ми смо такав народ, да нас 2 ш.патара баце у комплексе нације. Жао ми је што неко није дркнуо шамарчину Цаки или Шаћирију.... Ови играчи са све Пиксијем треба да добију подршку. А Савез да се уреди, доста је више криминала
g

gostgg

pre preko 1 godinu

Cuj teska grupa pa japanci u grupi sa nemackom i argentinom bili prvi, a mi sa kamerunom i svajcarskom zadnji
V

Vani

pre preko 1 godinu

Time sto si rekao s kim je Japan bio u grupi govori o tvom poznavanju fudbala.
G

Gost10001

pre preko 1 godinu

e tugo moja, ti da nesto o fudbalu znas, napisao bi da je japan bio sa nemackom i spanijom, a ne argentinom. Sreca pa se iz ovih svih komentara moze zakljuciti kakve osobe kritikuju Piksija i igrace
g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Normalno bar igramo fudbal fali fizicka priprema i malo da se poboljsamo takticki dovesti nekog boljeg pomocnika za takticku pripremu piksi je skroz ok
n

nikolausss

pre preko 1 godinu

Ostani Piksi ali menjaj fomraciju ako mislis da uradis, ovo ne pije vodu
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ostajes ma nemoj molim te
e

enzo

pre preko 1 godinu

bravo! podrška Piksiju i momcima, idemo na EP!
t

to bi bila bruka

pre preko 1 godinu

Pa zamisli da ne odemo na turnir 24 reprezentacije od 40 koliko ih igra u kvalifikacijama...
n

noless

pre preko 1 godinu

@tobibilabruka Pa nije da smo isli
G

Gospoda

pre preko 1 godinu

@to bi bila bruka, pa nismo otisli na prethodna dva sa 24 ekipe
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

U ovoj grupi bi i moja baba prosla na EP
S

Sdd

pre preko 1 godinu

Najbolje ga ostaviti pošto bi zamena verovatno bila neka klasični učenik bata đorine škole. Ili dovesti nekog vrhunskog trenera, stranca ili nek ostave Piksija jer ćemo još jedno EP propustiti ako dođe neki novi Krstajić. Da je podbacio, svakako. Mislim da smo taktički bili na nivou Katara, možda i gori.
.

...21

pre preko 1 godinu

Naravno da treba da ostane ,posle g.Antica nas najbolji selektor.Proslavio se u kvalifikacijama ,nije na prvenstvu ali ja za svojih 27 god nikad jacu reprezentaciju nisam video.Jeste odbrana tj defanziva nam je dosta problematicna,mora to da se utegne ali mozemo sa svakim da se nadmecemo.Steta sto vise ne igraju Matic ili Milivojevic a o bekovima i da ne pricamo,Bas smo deficitarni na pozicijama zadnjeg veznog i bekova.Sergej,lukic,maksa pa cak ni gudelj nije klasicni zadnji vezni.Sve su to neke ,,soft" varijante ili kako se to danas popularno kaze box to bix igraci.Stetq prava nekad smo imali jaku odbranu slab napad,sad kontra.Nikako da nastelujemo ,,zlatnu generaciju" poput hrvata.
R

Real l

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Muslina. On je posle Antića najbolji selektor koga smo imali
b

basssss

pre preko 1 godinu

lepo,al ono nemoj da si prepotenko i uporan,slusaj malo nekog oko sebe....
I

Ida I pingala

pre preko 1 godinu

Konacno jedan koji se ne nada nego zeli, a taj ne caka kisu nego je zove. Bravo majstore!
D

Draganov imenjak

pre preko 1 godinu

Bez kontinuiteta nema rezultata! Zato Piksi mora da ostane. Ali mora i da iskontroliše ego, prizna sebi greške i ispravi ih!
g

gostgg

pre preko 1 godinu

Alo strucnjaci jedna nemacka vec dva svetska ne moze grupu proci, a mi igramo veliko takmicenje jednom u 4 godine i to svaki drugi put,sta ste ocekivali mozda polufinale😀
U

Ukol

pre preko 1 godinu

Alo stručnjače ,Piksi ne pravi izmebe,počinje drugo poluvreme ,primamo gol i tek tada pravi izmene
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Aman bre čoveče, kakvo je to poređenje. Pa normalno da je Nemačka doživela pad, nakon titule Svetskog prvaka koje je uzela u Brazilu tako dominantno. Ne može se stalno biti prvi. A mi 30 godina ne možemo proći u II krug. Ovo je neuspeh, loše vodjena reprezentacija. Neko pljuje po Gajicu, po Ristiću, ali i manje kvalitetan bek je bolji za tim od igre bez njega. Bolje zatvoriti sve rupe u odbrani, nego da promaja duva gde stigne...
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

KATASTROFA...
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Trebalo bi da ostane, ali nadam se da će nešto naučiti iz sopstvenih grešaka! Neozbiljno smo krenuli na SP uz fanfare, hvalospeve i busanje u grudi, a onda tri šamarčine, čisto da nas resetuju...E sad, da li će biti izvučene pouke, to je drugo pitanje. A i vi mediji ste doprineli ovom cirkusu, jer ste bezrazložno i ničim izazvano proglasili Srbiju za favorita, pričalo se da idemo do polufinala ili finala, a zaboravili ste na naš mentalitet, kao i to da dugo nemamo uspeha na ovom takmičenju...
У

Уф

pre preko 1 godinu

Па јел треба на конференцији пред СП рећи да ће скинути гаће?
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

@uf Druže, samo treba biti realan, ništa više od toga...niko nije pominjao skidanje naših gaća. Ali, zato su pisani tekstovi kako se nasim rivalima tresu i spadaju te iste gaće! Samo malo objrktivnosti, ništa strašno...
S

Srbija bre

pre preko 1 godinu

Ajmo Piksiiii!!! Pala muva na medjeda, idemo dalje…
1

118d

pre preko 1 godinu

Piksi da ostane obavezno ali da pojaca strucni stab a ne da mu sede drugari iz igrackih dana Djorovic, Zivkovic i ostali koji pojma o taktici nemaju. Dovesti mu takticara da bude trener iz senke a Piksi da bude zaduzen za motivaciju. Moramo imati neki kontinuitet a ne da sve gradimo od nule
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre preko 1 godinu

За било какав резултат позитиван потребан је континуитет.Пикси је подбацио али му треба веровати да настави и одведе нас на Европско.Ми нисмо фудбалска сила нити имамо срце као Хрвати нити имамо дисциплину као Јапанци нити смо квалитетни као Бразил,Шпанија а нисмо ни средњи квалитет као Мароко,Сенегал,Швајцарска и ЗАТО ОВО ЈЕ НАША РЕАЛНОСТ.Ми нисмо кадри победити никог и то је реалност.Ни на Европском нећемо боље проћи ако одемо.МИ НИСМО ФУДБАЛСКА НАЦИЈА НИКАД БИЛИ ШТО СЕ ТИЧЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ДА БИ ОВО БИЛО РСЗОЧАРЕЊЕ.НЕРЕАЛНИ СМО СА ОЧЕКИВАЊИМА.
s

sh3ll

pre preko 1 godinu

treba reci piksiju da ne igraju najzvucnija imena nego najspremniji...svakako puna podrska

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Ovaj tim i Piksi kao selektor treba da iz ova tri meča izvuku pouke za budućnost. Mlad je ovo tim koji treba da igra još dva - tri ciklusa zajedno. Slažem se da je bilo puno loših stvari koje treba popraviti, ali čekaju nas A liga nacija i EP i nema razloga za očaj. Tu će biti bolje siguran sam. Srećno Piksi!

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre preko 1 godinu

Velika podrska za Piksija!
Y

Yugo

pre preko 1 godinu

Za šta podrška?Za lošu taktiku i zakasnele izmene
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Ako ces ostaviti kornjacu sergeja bolje idi. Sramota kako trci muda nije imao da primi i zadrzi jednu loptu.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Podrska za selektora!
G

Guli

pre preko 1 godinu

Za šta podrška?
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Tako je majstore. Iako smo svi razocarani, svi smo u principu zadovoljni i plasmanom. Opet nam se na SP desavalo milion cudnih stvari, a to vise nije slucajnost. Imas vremena da odmoris, vidis gdje si pogrijesio, napredujes i jos vise to utegnes. Sretno i vidimo se u martu, Boze zdravlja.
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Puna Podrska za tebe imamo Kvalifikaciju i Liga Nacija A. Sto je po meni mnogo bitno da se Takmices Sa najboljim Ekipama.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Ta liga nacija je jako bitna jer ćemo igrati 6 utakmica sa timovima top klase. To treba ovoj reprezentaciji, da joj se na sledećem velikom turniru ne bi dešavali ovakvi kiksevi. Dugo smo mi tavorili na dnu i nemamo iskustvo za ovakve utakmice upravo zbog toga. Da bi dobio ovaj meč treba da imaš kontinuitet igranja takmičarslih utakmica protiv najboljih. A ovaj tim je mlad i igraće još barem dva tri ciklusa u manje više istom sastavu.
S

Samo pričamo

pre preko 1 godinu

I treba da ostane! Mislim da moze da napravi nesto od repke. Ali nemoj molim te da nas posle prve kvalifikacije utakmice proglasiš za favorite za osvajanje EP. Igrajte i ćutite pa kako bude!
R

Realno je

pre preko 1 godinu

I japanska liga je bila previše za tebe Piksi. Sačuvaj ono igračke veličine što je ostalo,i idi. Jer uskoro,ćeš lošim trenerskim potezima izgubit i to posštovanje koje imaš,zbog igračke karijere.
G

GostizNiskodNis

pre preko 1 godinu

klasicna telad od igraci. Piski gospoda idemo na EP
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Mislim da je Savo Milošević najbolji izbor ako Piksi ode, trener koji gaji ofanzivan fudbal, kao i Piksi naravno ali sa verovatno više znanja i taktike koje bi preneo u odbrani da nam se ovakve greške ne ponovljaju iz utakmice u utakmicu.
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Savo ne moze da trenira Maribor duze od tri meseca a kamoli reprenzetaciju bilo koje zemlje....
n

noless

pre preko 1 godinu

Mislim da mi ne mozemo naci boljeg selektora trenutno. Covek je vratio veru u reprezentaciju. Nama treba da vezemo par takmicenja, euro- WC kako bi smo stekli iskustvo. Npr. kao Hrvati. Puna podrska za Piksija!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Erakovic obavezno da dobije mesto u prvih 11, odbrana slaba, i treba igrati sa 4.
G

Gost089

pre preko 1 godinu

I ja bi tako igro da moze takticki da menja u Igri. Ofanzivno sa tri I kasnije je promenis na 4. To bi bijo moj San
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Erakovic je inace jak igrac i u superligi, a kamo li kad igraju evropske tekme...
@

@Hammers

pre preko 1 godinu

Pa da malo ozbiljnije pratis video bi da kao mlad igrac Evropu uglavnom igra uvek na visokom nivou, najsveziji primeri Ferencvaros i Trabzon na Marakani gde ih je sve stavio u dzep.
М

Мачак

pre preko 1 godinu

Пуна подршка Пиксију.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Apsolutna podrska! Ljudi su nervozni, besni ali Piksi ne sme da ode. Tek posle EP moze da ide ako ne bude uspeha.
P

Polak

pre preko 1 godinu

Za šta podrška?
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Za to sto je ekipu u rasulu sastavio, odveo na SP, jer da svecom trazis nece naci zamenu, jer je napokon neko uspeo da bude ono sto selektor jeste, autoritet. Nijedan menadzerski igrac nije bio na spisku, igrali su samo najkvalitetniji. Ovo je nas maksimum. Veliko iskustvo za igrace, selektora. Cela ekipa moze da bude na okupu i za EP. Eto zato.
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

I treba, kad god smo posle plasmana na SP menjali selektora, posle smo bili ocajni. Neka ga.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Krstajić nismo menjali posle SP, vodio je reprezentaciju u ligi nacija i počeo kvalifikacije za EP pa smo ga posle smenili i doveli Tumbaković da nas vadi iz govana ali nažalost i on je zatrokiro protiv Škotske. Bolje sad da promenimo selektora nego da on ode usred kvalifikacijama ako krene loše.