Miša Zverev
Miša Zverev

ATP ATLANTA: Tvrdo preko bare

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.07.18. | 15:13

Teniseri se polako sele u Severnu Ameriku, počev od največeg grada Džordije i njenih betonskih terena

Teniski karavan se nakon dela sezone na šljaci i travi koja se tradicionalno odražava krajem proleća i početkom leta širom Evropi, zaključno sa Vimbldonom, polako seli na drugu obalu Atlantskog okeana. Ove sedmice u Severnoj Americi održava se jedan ATP turnir i to u Atlanti u koju su došli prilično kvalitetni igrači na čelu sa prvim i drugim nosiocem, Džonom Iznerom i Nikom Kirjosom.

Sa početkom od 17 časova po srednjoevropskom vremenu kreću mečevi četvrtog dana, prvog kola i to susretom dva kvalitena igrača, Žeremija Šardija i Rikardasa Berankisa. Biće to prvi susret između 43. i 96. igrača sveta u kojem je favorit iskusni 31-godišnji Francuz. Tvrda podloga, koja ih je dočekala u najvećem gradu Džordžije omiljena je Litvancu koji će sigurno skupo prodati kožu.

Izabrane vesti

Prliku za sigurizzu imamo u meču između Miše Južnog i potpuno nepoznatog Amerikanca, Emila Rejberga trenutno čak 1.032 na svetskoj lestvici. Ovde bilao šta osim brze pobede Rusa ne treba očekivati.

Tako nešto bi teško moglo da se očekuje i kada se susretnu Miša Zverev i Tim Smiček. I jedan i drugi su izuzteno u kratkim poenima, a igru baziraju na odličnoj srevis-volej igrii. Merč će verovatno izgleadyi kao oni od pre tridesetak godina, kada je sve brzo rešavano, za razliku od modernog tenisa. Mi ipak ovde očekujemo ozbiljniju borbu, ali i trijumf starijeg od teniske braće Zverev.

Foto: Action IMAGES


tagovi

Miša Zverevbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara