Tomaš Berdih
Tomaš Berdih

ATP DUBAI: Pustinjski vetar radi za iskusne

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.02.19. | 12:21

Na redu je četvrti dan odmeranja na prestižnom ATP 500 turniru

Rodžer Federer je pobedio i sve je kul. Publika koja je zbog Švajcarca bukvalno juče razgrabila ulaznice za sve dane održavanja prestižnog turnina ATP 500 kategorije u Dubaiju (tvrda podloga na otvorenom, nagradni fond 2.736.845 $) može da odahne, a i mi sa njom. I da nastavimo da tražimo najbolje parove i igre za klađenje.

DNEVNI RASPORED MEČEVA (-3 Č)

Izabrane vesti

A danas, četvrtog dana takmičenja u najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata odigravaju se završni mečevi prvog kola, što znači da je ovo faza turnira u kojoj je prilično lako odrediti favorite. Odmah da napomenemo i to da je vetar juče u Dubaiju pravio velike probleme igračima, a kada su uslovi takvi (a slični su i danas) daleko bolje se snalaze iskusniji što je značajno kod klađenja.

Od popodnvene ponude izdvajamo susret od kojeg očekujemo da lagano dođe, to jest da Tomaš Berdih presliša Ilju Ivašku čime bi prošla kvota 1,20. Čeh se vratio ove sezone nakon povrede i pokazao u više navrata da igra zaista odlično. Ovo će za snažnog njega biti lak posao, te verujemo i u minus gemove.

Veoma interesantno bi moglo da bude na odmeravanju dva velika asa, Gaela Monfisa i Marina Čilića. Francuz je nedavno osvojio jak turnir u Roterdamu i vodi čak sa 3-0 u međusobnim okršajima, ali je Hrvat ipak dugogodišnji član Top 10 družine. Favorit je Monfis, ali bi mi ovde ipak gađali plus gemove i obavezno da će biti taj-brejka (1,70).

Očekuje se da lagan posao ima i Stefanos Cicipas protiv Metjua Ebdena, te je kvota na pobedu fenomenalnog Grka 1,22. Treba ipak znati da iskusni 31-godišnji Australijanac može do iznenađenja. Ipak je 47. reket sveta i ume da odigra vrhunski, te za ovaj meč možda ne bi bilo loše odrizikovati na autsajdera za jak koeficijent 3,80. Ako niste baš za ovu varijantu, predlažemo da probate sa 7-8 gemova u prvom setu što MOZZART plaća kvotom 4,00.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters

 


tagovi

Tomaš BerdihStefanos CicipasATP Dubai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara