Aleksander Zverev ©AFP
Aleksander Zverev ©AFP

ATP Keln 2: Zverev bi da duplira, Švarcman mu ne da

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.10.20. | 13:26

Nedelju dana nakon prvog, nemački as u situaciji da osvoji i drugi vezani turnir u ovom gradu

Sedam pobeda zabeležio i jednu titulu uzeo je Aleksandar Zverev u proteklih 10-ak dana u Kelnu, a sada se sprema i za drugi trofej na istom mestu. U pitanju je mali, ATP 250 turnir (tvrda podloga u hali, nagrdani fond 271.345 evra) koji se održava odmah nakon prvog izdanja ovog takmičenja stvorenog specijalno za ovaj „korona“ kalendar tenisa. I nemački as savršeno koristi priliku da nabije samopouzdanje i zaradi pritom 500 ATP poena na domaćem terenu.

(1,40) ZVEREV – ŠVARCMAN (2,70)

Izabrane vesti

Današnji protivnik u borbi za drugi pehar u dva vezana vikenda na istom mestu mu je Opasni Dijego Švarcman. Argentinac je briljirao na šljaci, porazio čak i Rafaela Nadala na rimskom mastersu, i igra najbolji tenis u životu što je proslavio ulaskom u Top 10. Trenutno deveti igrač sveta postavljen je za drugog nosioca u Krelnu i ako prilili za titulu ćese briti protiv prvog.

Ovo će biit četvrto zvanično odmeravanje momaka iz Hamburga i Buenos Ajresa, a Argentinac vodi sa 2-1. Da se igra na šljaci Švarcman bi bio favorit, ali ovako blagu prednost dajemo domaćem predstvaniku. No, svakako možemo očekivati napet susret, moguće i sa taj-brejkom, možda i tri seta.



tagovi

Aleksander ZverevDijego Švarcmanbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara