ATP London: Kalkulacija 1

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.11.18. | 12:54

Bukvalno svaki gem će biti presudan u prvom meču singla danas (15 č) na završnom mastersu sezone između Nišikorija i Tima

Komplikacije i kalkulacije, tako izgleda današnji dan na završnom mastersu sezone pošto se u grupi "Lejton Hjuit" još niko nije plasirao u polufinale nakon dva od tri odigrana kola. Vreme je za odlučujuće obračune.

Prvi koji izlaze na megdan danas od 15 časova su Dominik Tim i Kei Nišikori.

Izabrane vesti

Austrijanac je jedini izgubio u prva dva meča, ali začudo i dalje nije izgubio svaku šansu da se nađe u polufinalu. Za to mu je potrebno da pobedi Japanca u dva seta i to sa što većim procentom osvojenih gemova, te da mu se poklopi rezultat drugog meča dana između Kevina Andersona i Rodžera Federera.

Nišikori ne sme da izgubi bez osvojenog seta, jer onda ispada iz kombinacije za polufinale, osim ukoliko Anderson ne pobedi Federera. Ako Japanac pobedi u dva seta, ali i Švajcarac, o prvom i drugom mestu u grupi odlučivaće procenat osvojenih gemova. Ukoliko slomi otpor Austrijanca u tri seta, potrebno mu je da Fedeks izgubi jedan set.

I to je to što se tiče kalkulacije za dalji plasman ove dvojice, ali red je da uradimo i kladilačku kalkulaciju, a ona nam kaže da je Nišikori ipak favorit. Vodi sa 3-1 u međusobnim okršajima, a pritom je savladao Tima ove godine usred Beča, u veoma sličnim uslovima londonskim. Japanac je, pak odigrao očajan meč protiv Andersona, osvojivši samo jedan gem, tako da nije sasvim jasno šta se dešava sa njim. Ako mislite da je tim potresen, kvota 2.41 je na Tima pa kako vam drago, Austrijanac će svakako biti veoma motivisan da dokaže da ipak nije najgori. Mi biramo napet meč sa plus gemovima, posebno u prvom setu.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

ATP LondonKei NišikoriDominik Timbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara