Žo Vilfred Conga
Žo Vilfred Conga

ATP MONPELJE: Francuska kuhinja

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.02.19. | 12:34

Tradicionalno zimsko okupljalište najboljih tenisera Francuske i ove godine nam donosi zanimljive duele iz dana u dan

Nakon jednosedmične pauze zbog Dejvis kupa muški deo tenisa se vraća klasičnom rasporedu, to jest turnirima.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

U ovom periodu sezone belog sporta najbolji na svetu se uglavnom odmaraju, jer su iz daleke Australije doneli dovoljno bodova da mirno prespavaju ostatak zime, sve dok početkom marta ne krenu mastersi u SAD. A to znači da sad oni nešto slabiji kolo vode, što se može viseti i po "rosteru" tamičenja u Monpeljeu. U pitanju je u suštini veoma jak turnir kategorije ATP 250 (tvrda podloga, ), pre svega zato što se na njemu tradicionalno okupljaju najbolji Francuzi.

ŽREB

Titulu brani Luka Puj, momak kojeg je Novak Đoković ponizio nedavno u polufinalu Australijan opena. On danas nije na terenu na jugu Francuske pošto je slobodan u prvom kolu, ali zato jeste njegov stariji, uspešniji i daleko poznatiji kolega, Žo Vilfred Conga. Još jedna Noletova žrtva iz Melburna, iskusni lisac se u prvom kolu susreće od 19 časova sa 20-godišnjim sunarodnikom Ugom Imberom. Kvota na pobedu Conge je 1,30, po nama sasvim pristojna da se baci na tiket i pojača ukupan koeficijent.

Dan u Monpeljeu zatvaraju Žeremi Šardi i Miša Zverev, dva iskusna asa gde očekujemo trijumf domaćeg tenisera. Ako vam je i za ovaj par mala kvota 1,30, predlažemo plus gemove, ili čak da će biti taj-brejka (2,00).

Nešto ranije u toku popodneva, od 16 časova zakazan je "sastanak" Marsela Granoljersa i Iva Karlovića gde svakako treba očekivati da bude taj-brejka (1,40), jer kada Hrvat igra to je praktično zicer. Takođe, treba pokušati i sa plus gemovima, naročito u prvom setu, a i da će se igrati treći set (2,11). Prednost dajemo Zagrepčaninu.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Žo Vilfred CongaIvo Karlovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara