Dogovor Kubota i Mela
Dogovor Kubota i Mela

ATP Monte Karlo: DUBLiranje zarade

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.19. | 13:29

Klađenje na tenis ne mora biti samo za mečeve singla, jer se dobre prilike kriju i u igri parova, kao i ovog popodneva na Azurnoj obali

Masters u Monte Karlu, treći ove sezone, a prvi od tri koja se igraju na crvenoj šljaci (uz Rim i Madrid) već se dobrano zahuktao, što u singlu, a što u dublu. Najbolji teniseri sveta, izuzev Rodžera Federera slili su se u mikro državu/kneževinu na Azurnoj obali gde zabavljaju milionere i zarađuju ozbiljnu lovu.

RASPORED DANAŠNJIH MEČEVA 

Izabrane vesti

Ne toliko ozbiljnu, ali sasvim finu lovu možemo da uzmemo i mi kladeći se, naravno na mečeve ovog prestižnog turnira. I to na dublove. Danas, u okviru drugog kola na programu ih je četiri, od čega se dva igraju u kasnije popodne, te nam daju vremena da ih lepo analiziramo.

Duel između mađarsko-argentinske kombinacije koju čine Marton Fučovič i Gvido Peja i moldavsko-gruzijske, u sastavu Radu Albiot i Nikoloz Basilašvili mogao bi biti baš interesantan i napet. Prvi par deluje kao veoma opasan jer je Fučovič izuzetno snažan i jak na volejima, dok je Peja majstor igre na šljaci, kao i većina latinoamerikanaca. Njihovi protivnici, koji dolaze iz bivših sovjetskih republika pak nemaju toliko snage, ali je obojici šljakasta površina omiljena, što su i pokazali pobedom, istina veoma teško izborenom u prvom kolu nad osmim nosiocima, Klasenom i Salzburijem. Iako su Bazlilašvili i Albiot mali favoriti, mi vidimo ovde prolaz kvote 1,95 na Mađara i Argentinca, a za one koji baš veruju u njih, tu je DHS 1 (-1,5), to jest da će par 1 će na meču osvojiti više setova od para 2 uz navedeni hendikep zašta je koeficijent čak 3,20.

Poslednji današnji duel dublova ima jasnije favorite, a to su drugi nosioci Lukas Kubot i Marselo Melo protiv kojih će igrati austrijska kombinacija snova, koju čine Dominik Tim i legendarni Jirgen Melcer. I ma koliko ova potonja dvojica bila omiljenija i simpatičnija, ipak Poljak i Brazilac čine jedan od najboljih parova na svetu poslednjih godina i ovo za njih ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, a kvota 1,45 na njih može poslužiti za podebljavanje tiketa.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)


tagovi

ATP Monte Karlobet analizaLukas KubotDominik Tim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara