ATP Monte Karlo: Iskustvom protiv talenta

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.19. | 13:26

Igra se treći dan mastersa u mediteranskoj prestonici, pa je red da vidmo šta tamo ima za naš tiket

Juče su odigrani prvi mečevi glavnog žreba singla u Monte Karlu, a danas su nastavljena odmeravanja na samom startu ovog prestižnog turnira koji se igra na crvenoj šljaci za nagradni fond od 5.585.030 evra, a na kojem titulu brani Rafael Nadal.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Pošto je dan već dobrano odmakao red je da vidimo šta to ima da se "baci na tiket" iz popodnevne ponude, te krećemo od duela između Fabija Fonjinija i Andreja Rubljeva koje razdvaja decenija životnog iskustva.

Italijan je, po nama, ali ne i po kvotama favorit, jer ne smo da je i dalje mnogo bolji teniser od supertalentovanog Rusa kojeg je pobedio tri puta u četiri odmeravanja, nego mu je i crvena šljaka omiljena podloga. Ovde ne bi trebalo imati sumnje u prolazak kvote 1,90.

Drugi meč koji nam sa kladilačke distance izgleda zanimljivo igraju Dijego Švarcman i Kajl Edmund, 24. i 23. igrači sveta. Njih dvojica ne samo da su izjednačeni u plasmanu, nego i u međusobnim odmeravamnjima pošto je trenutno 1-1. I ovde se nećemo složiti sa kvotama, već ciljamo na Argentinca i to iz dva osnovna rasloga - šljaka mu je omiljena podloga i igra se na otvorenom. Ali, ne verujemo da će mu biti lako, te kvotu 2,19 na njega možete pojačati prognozom da će biti tri seta (2,29).

Ovu kratku bet-analizzu završavamo duelom koji bi mogao da posluži kao sigurica, pošto je David Gofan veliki favorit protiv kvalifikanta Gvida Andreocija.

***kvote su podložne promenama 

(FOTO: Reuters)


tagovi

ATP Monte Karlobet analizaFabio Fonjini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara