Balkanska pravila u Hamburgu i Atlanti

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.07.18. | 10:18

Dobre kvote na Džumhura i Karlovića

Iako nije "njegova" podloga, Damir Džumhur je favorit na šljaci protiv Jozefa Kovalika. Slovak je trenutno 112. teniser na ATP listi, dok je Bosanac na 23. poziciji.

Oba njihova međusobna susreta datiraju iz 2014. godine, kada je popularni Džumi slavio na šljaci, dok je Kovalik upisao pobedu na tvrdoj podlozi. Džumhur igra toplo-hladno u poslednje vreme, pa je tako neočekivano izgubio u Umagu već u prvom kolu od domaćeg tenisera Donskoja. Sa druge strane, Kovalik je daleko od njegove reputacije, te bi po svim parametrima ovo trebalo da bude lagan posao za Džumhura. Stoga preporučujemo da pokušate sa najvećim hendikepom (3,5) u korist Džumhura. Kvota je odlična - 2,25.

Izabrane vesti

ATP HAMBURG ŽREB

Nastup u Atlanti Ivo Karlović otvara protiv Donalda Janga. Nakon kratke sezone na travi, teniseri se vraćaju na tvrdu podlog, a Karlović je tu svakako bolji nego na šljaci. U dosadašnja četiri meča Karlović je dobio tri, međutim, prošlogodišnji je pripao Amerikancu. Međutim, Karlović je favorit u ovom duelu, a za hrabrije bi vredelo probati sa pobedom Karlovića uz više gemova, s obzirom da je Jang već pokazao da može da se nosi sa hrvatskim divom na bržoj podlozi. 

ATP ATLANTA

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:05 7929 ATP Karlovic I. - Young D. kmb 1&ug> (24.5) 2,75
Pon 12:30 8118 ATP Dzumhur D. - Kovalik J. h 1 (-3.5) 2,35
Ukupna kvota6,46

Foto: Action Images


tagovi

Damir DžumhurIvo Karlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara