""
""

Beker je zabrljao - odložen žreb za masters u Londonu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.17. | 11:28

Izvlačenje sastava grupa trebalo je da počne jutros u 9.15, ali je sve palo u vodu zato što je bivši trener Novaka Đokovića zakasnio

Završni masters turnir u O2 Areni u Londonu održaće se od 12. do 19. novembra. Taj termin se neće menjati, ali se još uvek ne zna kakvi će biti sastavi grupa Borisa Bekera i Pita Samprasa, budući da je izvlačenje sastava zakazano za jutros u 9.15 odloženo, zato što je bivši trener

Izabrane vesti

“Borisov automobil je zaglavljen u saobraćaju. Kada se on pojavi, počećemo sa žrebom”, kratka je izjava domaćina žreba kojom je pokušano da se umire znatiželjni novinari.

Interesantno je da će jedna grupa nositi Bekerovo, a druga Samprasovo ime. Nosioci su Rafael Nadal i Rodžer Federer, a žreb će odlučiti raspored mečeva Aleksandra Zvereva, Grigora Dimitrova, Dominika Tim, David Gofana, Džeka Soka i Marina Čilića.

Masters turnir u Londonu prošle sezone osvojio je Endi Mari, ali se on u ovogodišnjem izdanju neće takmičiti zbog povrede koja ga je distancirala sa terena do kraja sezone. Britanac će po najnovijim informacijama već početkom januara ponovo biti aktivan na turniru u Brizbejnu.

(Foto: Action Images)


tagovi

Boris BekerEndi MariRafael NadalRodžer Federer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara