Beker (©Reuters)
Beker (©Reuters)

Beker: Ne pamtim kad sam video Novaka tako opuštenog nakon poraza

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 11:23

"Možda je i on svestan da je protivnik bio bolji", kaže bivši Đokovićev trener

Posle Sinerove pobede nad Đokovićem svi su „generali“. Ispada da niko nije iznenađen zbog trijumfa mladog Italijana nad desetostrukim šampionom Australijan opena.

Među njima je i Boris Beker, nekadašnji Novakov trener, koji sada brine o karijeri Holgera Runea. On je u izjavi za Jurosport rekao da činjenica da Đoković nije imao nijednu brejk loptu sve govori o polufinalu.

Izabrane vesti

„Nisam iznenađen što je Janik Siner pobedio, ali jesam zbog načina kako je došao do trijumfa. Trebalo je da dobije meč u tri seta. I prošle godine je „kucao na vrata“, a sada je porastao. Sačuvao je smirenost i servirao dobro do samog kraja. Činjenica da Novak Đoković, najbolji riterner na svetu, nije imao nijednu brejk loptu sve govori o ovom meču“, ocenio je Beker.

Nemac se složio sa Novakovim stavom da je bio daleko od prave forme na ovom turniru.

„Ako pričamo o formi, ovo nije bio Đokovićev najbolji Australijan open. Nije našao formu, ritam, servis ni blizu najboljeg u svim svojim mečevima, a danas se namerio na jakog protivnika.

Beker je bio iznenađen, kako je rekao, Novakovom smirenošću posle poraza.

„Scene sa kraja meča za mene su iznenađujuće. Ne pamtim kada sam video Đokovića tako opuštenog posle poraza. Možda je shvatio da nije u dobroj formi i da nije izgubio zbog nedostatka sreće, nego zato što je protivnik bio bolji danas. To je znak šampiona, da se pomiriš sa tim da danas nije bio tvoj dan“, poručio je Boris Beker.


tagovi

Novak ĐokovićBoris BekerAustralijan open 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara