""
""

Beker oštro po Agasiju: Novače, nađi novog trenera!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 18:59

Legendarni nemački as smatra da je Agasi pogrešan izbor

Boris Beker smatra da Novak Đoković pod hitno morao da pronađe novog trenera umesto Andrea Agasija. Nemac je do decembra prošle godine sarađivao sa srpskim teniserom, ali su onda odlučili da je vreme za prekid. A Đokoviću ne ide u 2017. godini, u sredu se oprostio i od titule na Rolan Garosu, nakon što ga je Austrijanac Dominik Tim ubedljivo savladao u četvrtfinalu pariskog gren slema.

Izabrane vesti

“Novak Đoković svakako mora da krene ispočetka. Počeo je da radi sa Andreom Agasijem, novim super-trenerom. Međutim, već u drugoj nedelji, Agasi nije bio tu kada je najpotrebniji. Novak mora da nađe novog trenera za turnire. Priča se da je već u pregovorima sa nekim trenerima, ali mora da angažuje nekog što pre, a ne tokom Vimbldona. Novak mora da se vrati u naredne tri ili četiri nedelje“, rekao je Beker za Eurosport.

Slavni nemački teniser je, analizirajući današnji Đokovićev meč sa Timom istakao i da Srbin pod hitno mora da menja taktiku.
''Sredinom drugog seta Novak je shvatio da njegova defanzivno-pasivna igra ne može da ga dovede do pobede. Mora da promeni taktiku i da bude ofanzivniji.  Tim je tokom ovog meča bio kao bokser koji je prihvatao udarce, a zatim ih i uzvraćao. To je slomilo Novaka i u trećem setu nije uspeo da preokrene meč u svoju korist'', zaključio je Beker.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre AgasiBoris BekerDominik TimNemackaNovak ĐokovićRolan GarosSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara