(Reuters)
(Reuters)

Bes prema trenerima: Koliko ste loši! Svi ste užasni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 10:30

Osim na Ivaniševića, Novak ljut i na sudiju

Kiptao je od besa Novak Đoković tokom četvrtog seta meča sa Janikom Sinerom. Već je gledao porazu u oči i bilo je jasno šta mu se sprema, zbog čega je nezadovoljstvo lošom partijom morao nekako da ispolji.

Uradio je to prema članovima stručnog štaba. Istim onim ljudima kojima se uvek zahvaljuje kad osvoji neki turnir, potencirajući da ga trpe. I sad su Goran Ivanišević i saradnici istrpeli rafal nimalo prijatnih reči Srbina.

Izabrane vesti

Sve što je kuljalo u Novaku isplivalo je na površinu posle izgubljenog gema, uprkos tome što je vodio 40:0. Italijan je preokrenuo, poveo 3:1 i u tom trenutku se Đoković okrenuo ka svom boksu, koji je i ranije tokom turnira dozivao.„Svi ste vi...“, tako je počela, a kako se završia rečenica nije baš jasno na osnovu snimka.

U nastavku se moglo čuti kako, nešto razgovetnija reakcija. Iako je u tom trenutku prekrio usne rukom kako „čitači“ ne bi mogli da protumače, jasno je bilo negodovanje na srpskom:

„Kako ste loši... Užas, užas, svi“.

Da nisu samo Ivanišević i članovi stručnog štaba bili na udaru, pokazuje situacija kad je Đoković „napao“ i sudiju. Takođe je bio u pitanju detalj iz četvrtog seta, kad se obratio arbitru Demijenu Dimusou, nezadovoljan što Francuz nije opomenuo publiku koja je galamila pri njegovom servisu dok je rezultat bio 4:1 za Sinera.

Hoćeš li im nešto reći ili samo sediš ovde. Hoćeš li šolju čaja?“, pitao je Đoković.



tagovi

Novak ĐokovićTenisGoran Ivanišević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara