(©Reuters)
(©Reuters)

Bez navijača na Australijan openu u narednih pet dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.21. | 09:05

Melburn je u karantinu zbog pogoršanja epidemiološke situacije u državi Viktoriji

Nije dugo potrajalo sa navijačima na tribinama. Vlada države Viktorije uvela je karantin i u narednih pet dana će na Australijan openu zavladati tišina na tribinama.

Premijer Danijel Endrjuz najavio je da će nova ograničenja stupitti na snagu od petka u 23.59 po lokalnom vremenu, što znači da će navijačima od subote do četvrtka biti uskraćeno prisustvo na teniskim mečevima. 

Izabrane vesti

Turnir se igrao pred smanjenim kapacitetom tokom uvodnih pet dana, a posle pojave novih slučajeva zaraze virusom korona u hotelu „Holidej In“, vlasti su odlučile da odustanu od prakse puštanja navijača na tribine.

(1,02) Đoković - Fric (18,0)

Stupile su rigorozne mere. Samo međunarodni letovi i avioni koji su već bili u vazduhu kada je najavljeno zaključavanje moći će da slete na aerodrom u Melburnu, škole i mnoga preduzeća biće zatvoreni, a stanovnicima je naloženo da ostanu kod kuće. Maske će morati da se nose i na otvorenom i na zatvorenom prostoru, a javna okupljanja su zabranjena.

„Australijan open nastavlja da sarađuje sa vladom kako bi osigurao zdravlje i sigurnost svih. Obaveštavamo vlasnike ulaznica, igrače i osoblje da u Melburnu neće biti navijača narednih pet dana, počevši od subote, 13. februara. Turnir će se nastaviti bez prekida, mada bez gledalaca na tribinama. Daćemo najnovije informacije o novim uslovima što je pre moguće“, navodi se u saopštenju.


tagovi

Australijan Open 2021.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara