Komentari na vest

Bogdan Obradović: Federera će brzo zaboraviti, a Nole i Rafa će ovakve mečeve igrati još pet-šest sezona

d

dekipaja

pre gotovo 3 godine

Majstore, neće niko zaboraviti ni Mirku...
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Jedno je nekog voleti ili ne, ali ovakve stvari da baljezga jedan covek koji je neki kvazi trener, koji je postao popularan upravo preko ledja Novaka Djokovica, ja zaista ne verujem!!! Ja Novaka obozavam, nas covek, pomaze sirotinju, ne vredja nikad nikog, ali reci da ce Federer biti zaboravljen moze samo covek koji nema pojma o tenisu!!! Ja koji Federera ne volim licno, ne mogu da budem neobektivan i da kazem da je to najveci umetnik koji je igrao tenis, po stilu igre, lepoti, ono sto se kaze gospodstvu prilikom udaranja svake loptice!!! A sad njegove izjeve prepotentne i slicne stvari paraju usi, ali ovakav izjava zaista neshvatiljivo.
m

miller

pre gotovo 3 godine

Lagano Nadal ovo osvaja
P

Pa sad..

pre gotovo 3 godine

Nece nikad Roger biti zaboravljen...a oce li novak i rafa oduciiti ko ce biti najveci, pa msm da oce, ipak je to najvece rivalstvo.
f

fuego

pre gotovo 3 godine

hahahah a pogledajte poslednji snimak koji je atp tour izbacio na jutjubu. od 15 igraca iz top30 bar 10 je reklo da je federer GOAT. ja se s tim licno ne slazem, za mene je novak najbolji, ali to samo govori koliku je nebulozu ovaj nebitni lik izrekao. federera je nemoguce zaboraviti, iako je najelegantniji nije bolji od rafe i novaka, ali je sinonim za tenis i to se mora priznati.
g

gost baster

pre gotovo 3 godine

Rece covek koji je uleteo na mesto selektora u vreme kad nam je tenis bio na nivou umetnickog plivanja. Postao poznat zahvaljujuci Noletu, Janku i ostalima i zahvaljujuci njima sad mlati lovu na svojoj "akademiji". Inace, totalno nebitan lik...
n

nenad pilipović

pre gotovo 3 godine

Veću glupost davno nisam čuo
G

Gost do g

pre gotovo 3 godine

kakav kompleksas... jednog od najvecih svih vremena zaboraviti.
V

Vrlaz

pre gotovo 3 godine

Ova izjava je kao kada bi neko za par sezona rekao "Mesija i Ronalda ce svi brzo da zaborave, a Mbape i jos neko ce igrati jos 10 godina ovako"
p

pa realno

pre gotovo 3 godine

i hoce ih zaboraviti. ko pamti ronaldinja ili nekog vrhunskog igraca. spomenuce se samo kada budu ugrozeni silni rekordi koje su postavili
S

Saleks

pre gotovo 3 godine

@pa realno A ko je to zaboravio Ronaldinja i ostale majstore fudbala, kad se priča o jjima i dan danas, šta više iznenadjen sam koliko i klinvi današnji znaju o njima, konstantno se pominju i pominjaće se dok je sveta jer su to legnde koje su upisale svoje ime u sport za celu večnost, ne znam šta ti pratiš pa ne vifiš da se spominju.
G

Gost111111

pre gotovo 3 godine

Pravog Ronalda iz Brazilaaa ne bi trebalo zaboraviti jednog od najvecih napadaca u istoriji...
a

alo realni

pre gotovo 3 godine

dal si izjavio da ljudi ne pamte ronaldinja alo covek ima 55 miliona pratioca na instagramu vise od aktivnih igraca poput modrica koji ima 19..nije lose za zaboravljenog asa sto bi ti reko