Novak nastupa u paru sa Fonjinijem
Novak nastupa u paru sa Fonjinijem

Dublmanija

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.03.19. | 12:58

Na Indijan Velsu u igri parova večeras se oprobavaju same zvezde belog sporta: Đoković, Raonić, Izner, Tim, Kirjos, Zverev, Nišikori...

Zaista zanimljiva ponuda dublova večeras u Indijan Velsu "naterala" nas je da izdvojimo nekoliko mečeva pre svega zbog velikih teniskih imena koja će zaigrati. A tu mislimo na Novaka Đokovića, Miloša Raonića, Džona Iznera, Dominika Tima, Nika Kirjosa, Alekasandera Zvereva, Keija Nišikorija...

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

Praktično sama elita belog sporta. Naravno, to što su veliki u singlu, ne znači da je tako u dublu, pa je red da se uradi kraća analizza za sportsko klađenje.

Nama je svakako najzanimljivi meč u kojem će nastupiti Novak Đoković u paru sa starim prijateljem Fabijom Fonjinijem. Naspram Srbina i Italijana će stati Miloš Raonić i Žeremi Šardi koji su po nama, ali ne i po kvotama favoriti. Njihova prednost je serva, pre svega Raonićeva što je krucijalno u igri dublova.

Kvotu 1,65 preporučujemo da probate da uhvatite na pobedu Nika Kirjosa i i Tejlora Frica nad Stivom Džonsonom i Dominikom Timom.

Iznenađenje bi valjalo hvatati na meču između prvih nosilaca Pjera Iga Erbera i Nikole Majua i veoma opasne kombinaije koju čine Džon Izner i Sem Kveri. Kvota na Amerikance je 2,4,a lako bi mogli da slave pošto se odlično znaju godinama, a i jedan i drugi imaju odlično "oružje" za igru parova, pre svega gromovite servise i odlične voleje. 

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters 


tagovi

dublATP Indijan Velsbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara