Komentari na vest

Federer ima favorita u Njujorku: Kladio bih se na Novaka!

h

hdjdj

pre 8 meseci

Baraba, namerno je ovo rekao da pokusa da nabaci pritisak na Noleta. Ne znam koliko je to moguce zbog Novakove glave ali nije sigurno rekao zato sto to misli. Sujeta je ogromna medju tri najveca ali je svaki od njih krije
N

Novak majstor

pre 8 meseci

Da je rekao da je favorit Alkaraz ti bi ga ovde garantovano prozivao da je zavidan , da je smesan i da mrzi Djokovica. Danas covek ne moze nista ni da kaze a da mu ne nakace tumacenja
H

Hhahah

pre 8 meseci

Hajd kad nam nole podnosi poraze.

Bojank91

pre 8 meseci

I moja baba zna ko je favorit
H

Hehehe

pre 8 meseci

Kladi se brate, taman da uzmeš neku lovu sad u penziji😄
U

Urgh!

pre 8 meseci

Ma jel' moguće... Čudo jedno da je to prevalio preko usta... Dobar igrač, ali nikakav čovjek... Sujetan i ne podnosi poraze. Možda ga je malo penzija prizemljila pa je sad normalniji. E, neka je i njegovo prošlo, baš mi je mrzak bio.
A

A|hA|H

pre 8 meseci

Hajd kad nam nole podnosi poraze.
И

И

pre 8 meseci

Zato je i bio veliki šampion, jer ne podnosi poraze, jer misli da je on najbolji. Sigurno ih ne podnosi ni Novak, samo malo bolje zna da ne pokaže nervozu svojim protivnicima. Nema tu ništa loše.
g

gost1717

pre 8 meseci

Pa ni nas Nole ne podnosi..on je gori na terenu, kad gubi smeta mu beba u publici, brat Marko koji nije u fokusu, pa ga naduvao javno, a da ne govorim o timu, njih redovno proziva kad mu ne ide. Federer je na terenu bio veci gospodin u tim situacijama..sad što je Nole posle tekmi, a i u izjavama veci smeker, to je drugo. Inace je svestraniji, zuji svugde..ima ga, govori jezike. Federer je drugaciji tip, miran, tih..ne eksponira se. Respekt za obojicu, legende su tenisa! Nole ima top raspored na poslednja dva turnira, 1/4 smešni Fric, a 1/2 Šelton, msm..amateri. Mali Alkaraz na oba gran slema isao na Zvereva, pa Medvedeva do finala..