(©Reuters)
(©Reuters)

Fric o Novakovoj povredi: Da je zaista bio povređen, ne bi nastavio da igra

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.21. | 15:22

Teške optužbe na Đokovićev račun

Tejlor Fric je treću godinu u nizu učešće na Australijan openu završio u trećem kolu. Američki teniser nije uspeo da iskoristi povredu Novaka Đokovića i eliminiše prvog favorita turnira i kralja Melburna. Najbolji svetski teniser je uprkos povredi ostvario herojsku pobedu (7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2). Amerikanac je posle poraza rekao da je trebalo da pretpostavi šta će se dogoditi i da bi Novak predao da je zaista bio povređen.


Izabrane vesti

„U petom setu mi je delovao prilično dobro. Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar, ni nalik trećem i četvrtom setu. Servirao je neverovatno i skoro da uopšte nije promašivao “, rekao je Fric i dodao:

„Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra. Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio“.

Ukoliko uspe da sanira povredu, Novak Đoković će u četvrtom kolu Australijan opena izaći na megdan još jednom velikom serveru – Milošu Raoniću.

„Videćemo šta će se dogoditi. Videćemo hoće li igrati. Nije izgledao baš dobro u trećem i četvrtom setu, ali kretao se i igrao dobro u petom. Ako bude igrao kao u petom, pobediće manje-više svakoga“, zaključio je Fric.


tagovi

Australijan Open 2021.Novak ĐokovićTejlor Fric

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara