Komentari na vest

Hajde da pričamo o kalendarskom Grend slemu, samopouzdanju i Novakovoj teniskoj "starosti"

k

kakoooo

pre 11 meseci

god on je za nas najbolji,sad mogu ovi ostali da pricaju sta oce,on je sve rekao na terenu,najbolji u skoro svim bitnim parametrima za "goat" bilo je tesko pratiti samo ovih 15 godina noleta,nervirati se,slaviti,plakati,pevati,a kamoli biti na njegovom mestu,moras biti rodjen za velike stvari,on jeste...tako da nas je vecno zaduzio da ga postujemo,svi do jednog Srbina,ostali kako hoce
F

Filip9922

pre 11 meseci

Teško je i nama bilo, a mogu da zamislim kako je njemu bilo tek…U svakom slučaju, pamti se krajnji rezultat..A što je najzanimljivije, ne nazire se kraj… Još pre ovog RG, ja sam veće šanse davao njemu za Vimbldon, kad on eto, uze Pariz…A tek je zver na travi, iskreno verujem da ide ubrzo na 24…Samo guraj, nebo je granica..
G

Gost555

pre 11 meseci

Kakav kalendarski Gren Slem kad nije osvojio AO, kalendarski GS je kad neko svoji sva 4 GS turnira u sezoni.
h

haha jesi li ti dobro

pre 11 meseci

2023 Novak Djokovic je osvojio Australian Open!
t

tviter

pre 11 meseci

Jel si u kaficima?
G

Gos6

pre 11 meseci

A ko je osvojio po tebi AO 2023? Da nije Pit Sampras?
G

Gosturina

pre 11 meseci

Hahaha koja si ti banana...
N

N1204

pre 11 meseci

Realno Wimbledon je zicer za Novaka jer ovi ostali ne umeju ni da hodaju po travi,USA Open se skoro deceniju unazad pokazao kao turnir sa najvise razlicitih osvajaca,tako da tu je sve moguce.
S

Serbia forever

pre 11 meseci

Nece biti da je tako, na Vimbldonu moze bilo ko ga da pobedi.
B

Bnm

pre 11 meseci

JA MISLIM DA ON MOZE DO 40 RODJENDANA DA OSVAJA 1 DO 2 GS GODISNJE MINIMUM, ZATO NEMA PENZIJE, HOCEMO JOS DA GLEDAMO!!!! KAD ODE U PENZIJU NIKO OD NAS NECE NI PRATITI TENIS A I NECEMO MORATI JER JE SRBIN OSVOJIO SVET I ISTORIJU. INACE MLADE SNAGE, VECINA NJIH SEM ALKARAZA SU PRESLI VISE OD POLOVINE KARIJERE A SAMO NJIH TROJICA IMAJU PO GS TITULU. PRODJE IM ZIVOT DOK NOLE HARA...
d

del.pje

pre 11 meseci

gospodar svemira. Novak Đoković ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Б

Борча

pre 11 meseci

Новак је институција, инспирација и узор.
L

Logitech

pre 11 meseci

Za mene nije.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Nije (ne)veruje nego ne veruje. Nije (Don) Baž nego Badž. 11 GS trofeja iz 21 (bez tačke) učešća. Takođe, zaboravio si i prošlu godinu i neigranje US Opena iz istog razloga zbog kojeg nije igrao ni u Melburnu pre toga početkom godine. Na kraju, postoje i (te) Olimpijske igre, ne imaju.
a

alo bre

pre 11 meseci

Lingvisto. Idi radi nesto. Sta si se raspisao ovde vec dva dana. Nadji zivot

fantomizopere1983@gmail.com

pre 11 meseci

Tisina da bude, pisacu sta god hocu i o cemu god ja hocu.
F

FM

pre 11 meseci

Tokio je bio prava prilika za Olimpijadu… Tesko ce biti u Parizu na sljaci sledece godine. Svaki velikan ima neku „mrlju“, njemu ce kao pecat ostati to Olimpijsko Zlato, koje iako nece to nikad priznati, ce zauvek ostati velika ceznja. Znamo svi koliki je patriota i koliko bi mu to znacilo. Mislim da moze da osvoji „sve“ to Pariza, da veze sve GS titule do tad, a onda ako Bog da, uzme to zlato i ode u penziju.
M

Magnus

pre 11 meseci

Ne vidim sto ne bi mogao da osvoji i to zlato. Ako bude pametan i zdrav, apsolutno je moguce. Moguce je i da ispadne naravno ali Nole je Nole, nadamo se uvek najboljem.
И

Иван Грозни

pre 11 meseci

Олимпијска медаља у тенису је толико битна да су многи играчи одустајали од олимпијског турнира у Паризу 2021. како би се спремили за Њујорк.
N

No Joke

pre 11 meseci

Ako je Federer mogao da tuče do 38 i stigne do finala Wimbldona 2019, moze i Djokovic, elem najsladja titula mi ta na meč loptu Federera.
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Tom Brejdi u loži je Đokovićeva poruka celom svetu: Gledaćete me i sa 40 godina i tada ću da osvajam.
R

Ralentsakis

pre 11 meseci

O cdmu bre da pricamo, pocepace ih Novak i uzece jos 6,7 slema, dovodjenja prijatno
n

nk123

pre 11 meseci

U danasnjoj eri sa svim dostupnim terapijama koje pruza medicina, sportista od 36 godina i nije toliko fizicki "star". Do prije deceniju i po ljudi bi u tim godinama bili u dubokoj igrackoj penziji, danas su stvari drugacije.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Imaju iste terapije i medicinu i Rud i Alkaraz pa jedan nema snage , a drugog hvataju grcevi kao da ima 50godina , a ne da je tinejdzer..