"Ivan Dodig"
"Ivan Dodig"

Hrvat na udaru u Majamiju: Dodig predao pri rezultatu 0:5 u trećem setu

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.16. | 14:31

Mnogi već traže istragu

Ivan DodigOčajan početak Huana Monaka, lagan prvi set za Ivana Dodiga, pa onda potpuni sunovrat u nastavku. Hrvatski teniser je izgubio devet gemova u nizu, ali zvanično nije izgubio, jer je pri zaostatku 0:5 u petom setu odlučio da se preda, iako se tokom meča nisu videle nikakve naznake da je povređen.

Pri rezultatu 6:3, 3:6, 0:5, dakle, sasvim neočekivano Dodig je, bokserskim žargonom, bacio peškir, 14. put u karijeri. Sitne prozivke pojavile su se istog trenutka, ali tek je čuveni američki trener Bred Gilbert pokrenuo lavinu komentarom na Tviteru.
"Upravo sam video rezultat. Kako je moguće da Dodig nije uspeo da odigra još taj jedan gem, već je predao pri rezultatu 6:3, 3:6, 0:5?“", zapitao se bivši trener veličina kakve su Andre Agasi, Endi Mari, Endi Rodik i Kej Niškori.

Izabrane vesti

Gilbert se, inače, kasnije dotakao i situacije Novaka Đokovića. Na pitanje koliko ova negativna medijska kampanja posle njegove izjava o primanjima tenisera i teniserki može da ga poremeti na ATP turniru u Majamiju, Gilbert je bio vrlo jasan: "Kad je Novak na terenu, posebno na tvrdoj podlozi, on je taj koji kontroliše situaciju".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ivan DodigHuan MonakoATP Majamiatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara