Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Ima li razloga za brigu? Đoković otkazao trening

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.10.20. | 17:34

Trebalo je u 16 časova da bude na terenu

Uzbuna među navijačima Novaka Đokovića. Srpski as je imao primetne zdravstvene probleme tokom meča četvrtfinala protiv Pabla Karenja Buste (3:1), a danas je, mimo očekivanja, otkazao trening na Rolan Garosu.

Trebalo je da prvi reket sveta izađe na teren u 14 časova, imao je dva sata na raspolaganju, ali u poslednji čas je javljeno da Đoković neće trenirati. Naravno, razlozi zbog kojih je Novak otkazao pripremu za polufinalni duel sa Cicipasov nisu saopšteni.

Izabrane vesti

Okršaj sa Karenjom Bustom trajao je četiri seta i nešto više od tri sata, ali to teško da je razlog zašto je Đoković ostao u hotelu. Igrao je on i daleko teže i napornije mečeve, pa je narednog dana ponovo bio na terenu.

Za brigu je stanje Đokovićevog ramena i vrata, koji su i u sredu popodne bili bandažiranim velikim flasterima. Priznao je srpski as da je imao problema uoči meča, da je bilo pitanje čak i da li će zaigrati četvrtfinale Rolan Garosa, ali nakon prvog seta u kojem se mučio, Novak je u nastavku duela samleo Španca i pobedio.

Pretpostavka je da je teniski kralj odlučio da ostane u hotelu danas, da ne rizikuje pogoršavanje povrede, da proba da danom više za odmor sanira problem koji se pojavio.

Novakov meč sa Cicipasom, koji igra u jako dobroj formi, zakazan je za petak u 17 časova. Pre njih dvojice na teren će ići Nadal i Švarcman (14.30).


tagovi

Novak ĐokovićRolan Garos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara