Komentari na vest

Jedan od najvećih ugovora u istoriji tenisa: Najki potpisao Italijana za 150.000.000 evra

L

LukaToni

pre gotovo 2 godine

Dobra opklada. Ima možda i veći potencijal od Alkaraza, ali da sačekamo da vidimo kako će se situacija odvijati u budućnosti.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Nit je Italija neko veliko trziste, niti ovaj Siner pokazao da ce biti veliki igrac. Ako im se bacaju pare niko im ne brani, ali da su glupi jesu.
N

Nebojsa Maric 84

pre gotovo 2 godine

Neka si im ti Ivane FCRS strucnjace za marketing i finansije rekao.Posalji im svoje dijagrame ,seme i desetogodisnji finansijski plan, da vide da su pogresili.
L

Luba

pre gotovo 2 godine

Nole ima definitivno najmanje od sponzora a toliko je dugo na vrhu. Prema Federeru i Nadalu to je sića koliko je zaradio od sponzora. Da je Amerikanac imao bi bar 5-6 puta više.
A

Amerikano

pre gotovo 2 godine

A Federer i Nadal su Amerikanci, pa zato imaju jače sponzore? Sponzorima je nebitno odakle je neko dok je taj simpatičan, fotogeničan i ponaša se pristojno.
K

Koji

pre gotovo 2 godine

Promasaj mali je talentovan nema sta ali nije upotrebljiv na svim podlogama.Kad nole i rafa odu u penziju bice konstantan ali tu negde od 4 do 8 mesta nista vise iskreno
p

plavac

pre gotovo 2 godine

nažalost promašena opklada.mali igra zaista prelep tenis,ali psihički nije na tom nivou i van betona je potpuno neupotrebljiv.