Ivana Jorović (Reuters)
Ivana Jorović (Reuters)

Jorovićeva zaustavljena na prvom koraku u Njujorku

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.08.21. | 23:20

Ivana poražena od Osorio Serano 6:2, 6:2

Ivana Jorović nije uspela da se plasira u drugo kolo US opena. Kao 2019. godine ni ovog leta nije preskočila preskoči prvu prepreku. Ovog puta od naše teniserke bila je bolja Marija Kamila Osorio Serano, 80. na WTA listi - 6:2, 6:2

Kolumbijka je posle 32 minuta dobila prvi set u kojem je dva puta pravila brejk. Pošto su u prva dva gema tenisrke sačuvale svoj servis, Osorio Serano je u trećem iskoristila brejk loptu. Pokušala je Ivana odmah da uzvrati, bila je blizu ribrejka. Ali Kolumbijka se nekako odbranila, zatim lako došla do 4:2 u gemovima. Usledio je još jedna nrejk, pa rutinski finiš prvog seta.

Izabrane vesti

U drugi je Serano Osorio ušla u istom ritmu. Odmah je oduzela servis Jorovićevoj. Naša teniserka ipak nije želela tada da digne ruke od meča. Povratila je snagu i koncentraciju. Stigla je do brejka za 2:2. Ali, tu je stala. Rivalka je nanizala četiri gema za konačan trijumf posle 70-ak minuta i plasman u drugo kolo u kom će igrati protiv bolje iz duela Francuskinje Aliz Korne i 20. nosioca Tunižanke Ons Žaber.


tagovi

US openIvana Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara