Komentari na vest

Karenjo Busta: Pre meča sam spavao devet i po sati, teško izvršiti pravila protiv prvog na svetu

P

PAMETNJAKOVIC

pre gotovo 3 godine

ovo mu je poslednji trofej sto je uzeo
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Zamisli koliko malen i jadan mozes biti kada nakon pobede nad GOATom pricas ovako nesto. Sto losije govoris o protivniku kog si savladao to svoju pobedu cinis mizernijom, bezvaznijom. Tebe ce nesrecni covece istorija pamtiti koliko i neko zrno zita pojedeno od strane kokoske polovinom sedamdesetih godina proslog veka, dok ce ime tvog protivnika odjekivati terenima decenijama koje su pred nama.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo talogu ljudski! Non stop ti trazis neku kaznu za Novaka… uzivaj u tom trecem mestu posto dalje od toga i ne mozes!
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Ni novak izgleda…
P

Pančo

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da će da uživa , osvojio je medalju za sebe i svoj narod. A ti nemoj biti tako gnevan, brzo će us open pa će te Djoković obradovati novim trofejom. Meni je lično i dalje najdraža Noletova bronza sa OI od svih njegovih mastera, ali izgleda da većini nije tako.
l

ltu

pre gotovo 3 godine

u faci mu se vidi da je odvratan
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

I nolou isto…
P

Pančo

pre gotovo 3 godine

Kako se to vidi po faci da je odvratan? Šta si hteo reći da je ružan ili si toliki stručnjak da po faci oceniš kakva je osoba? Najpre će biti da te toliko boli što je pobedio tvog idola! Alooo bre ljudi, pa ima valjda pravo čovek da se raduje, osvojio je medalju za sebe i svoj narod i to kao potpuni autsajder protiv najboljeg tenisera sveta! Ko to ne razume ima potpuno odsustvo realnosti
A

Aaa to je to

pre gotovo 3 godine

Djolo nije naspavan ahahahaahah
E

Emojti

pre gotovo 3 godine

Kako da ne. Stalno si pogledivao sudiju da upozorava Novaka za svasta kao neka prava mala spanska p****. Retko antipatican lik
@

@odogvor

pre gotovo 3 godine

Kao i 97% spanaca u sportu, najljigavija nacija al im niko ne moze osporiti da su i najsportskija. U svakom sportu su imali i imaju najelitnije takmicare, nekad i ovi iz drugog plana doguraju daleko i uzimaju medalje. Ta nacija se stvarno neverovatno, fudbal, kosarka, rukomet, tenis, vaterpolo, auto-moto sportovi, sto klupski sto reprezentativni, svuda su u samo vrhu i u jednom periodu budu najbolji na svetu. Stvarno neverovatno.