Kecmanović (©Reuters)
Kecmanović (©Reuters)

Kecmanović preslišao čoveka koji je izgradio ime na pobedi nad Đokovićem

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.02.22. | 17:20

Čekinato pao u prvom kolu Santijaga – 2:0

U doba kada je lečio povredu lakta, pa i posle operacije kada je tražio put do povratka na tron, Novak Đoković je doslovno „proslavio“ neke tenisere.

Pobede protiv najboljeg igrača planete tada su upisivali i pravili senzacije gospoda kao što su Taro Danijel, Denis Istomin, dva puta ga je pobedio Nik Kirjos, pa Čung Hjeon, a jedan od tih momaka, gotovo anonimusa, koji su mu skinuli skalp bio je i Marko Čekinato.

Izabrane vesti

Italijanski teniser je savladao Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa 2018. godine i time ostvario najveći uspeh u karijeri. Jedini peh mu je što mu karijera posle toga nije išla uzbrdo, nego u suprotnom smeru.

Danas je Čekinato 95. teniser sveta i doživeo je gladak poraz od drugog srpskog tenisera – Miomira Kecmanovića. I to u prvom kolu turnira u Santijagu – 7:5, 6:1.

Uspeo je Italijan u prvom setu da se nosi sa Kecmanovićem, uspeo je i da se vrati iz brejka minusa, pa i da bude na ivici da oduzme Miomiru servis kod vođstva od 4:3. Nije uspeo i tu se slomio. Ono što nije uspeo Čekinato jeste Kecmanović kod 5:5, a posle toga, sve do kraja meča, izgubio je samo jedan gem.

U drugom kolu turnira u Čileu Kecmanović, koji ima status šestog nosioca, igraće sa pobednikom meča Rune – Almeida.


tagovi

Marko ČekinatoMiomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara