Komentari na vest

KRAJ: Kecmanović - Alkaras

D

Dachaa

pre 3 meseca

Nazalost je razlika u kvalitetu velika pogotovo u kretnji,ali svakako veliki uspeh doci do osmine💪
@

@vv

pre 3 meseca

Stvarno si vrhunski teniski strucnjak,mora da si prognozirao i da djokovic dobija manarina
v

vv

pre 3 meseca

lepo sam ja rekao alkaras ce to lagano dobiti sa pola gasa a vi lupali minuse 🤣
G

Gost4333

pre 3 meseca

Ali ovakva igra protiv nekog apsolutnog favorita mi nikad nece biti jasna. Ne kazem sad samo za Kecmanovica. Moras da budes agresivan,svaka prilika mora da se koristi za napad. Pa promasi sve,ali barem znas da si probao. A ne ovo,samo da se prebaci loptica. Pa udari je iz sve snage,pa sta bude.
U

Utisak dana

pre 3 meseca

Sat i 28 minuta meča, Kecmanović ne može da stoji više na nogama
n

niknik357

pre 3 meseca

ajde Miomire, sad ga stisni dok mu je voda u ušima
s

susame

pre 3 meseca

onaj paul je bar dobijao alcaraza par puta.jbg znao sam da ce ovo da se desi.bar da ovo bude neka prekretnica za kecmanovica nece ni to biti.vec naredni turnir gubi u prvom kolu.kao sto je pre dve nedelje pukao od broady u prvom kolu tako je sada i pobedio paul i struff.igraci koji igraju bez bilo kakve konstantnosti.
Z

Zoroasterix

pre 3 meseca

Tresla se gora rodio se mis.Ne znam sto sam uopste i verovao da Kecmanovic moze barem malo da namuci Alkatraza.Nikad ozbiljan igrac od njega.
L

Lagano gazenje

pre 3 meseca

Bilo nekad neko lepše vreme za srpski tenis. Kada su Tipsa i Viktor znali da odu na razliku i sa Federerom i Nadalom u finalnom setu. Kod nove generacije Vau kad uzmu 3 gema u prvom setu dalje ne mora ni da se igra.......
0

0002020020

pre 3 meseca

Nažalost igra protiv igrača protiv kojeg mora on sam da zapne pa da pobedi a ne kao Štrumpf da pobedi samog sebe. A to je već problem. Drugi set je ličio da bi moglo nešto da bude i na kraju jedno veliko ništa. Ništa, idemo dalje.
M

Mišaaaa

pre 3 meseca

Uopšte mi nije jasno zašto ljudi pljuju Mišu. Dečko uopšte ne igra loše, šta više odličan otpor pruža ovom liku koji je definitivno klasa. U prvom setu kad ga je Carlos brejknuo imao je sreće što je ona lopta prešla jer je taj poen Miša bukvalno osvojio i verovatno bi uz servis koji mu uopšte nije loš spasio gem. Treba nekad imati i sreće.. Miši svaka čast, samo nek se bori do kraja pa kako bude…
H

Huaweis

pre 3 meseca

Brejknuo ga je sad još jedno pet puta. Valjda srećno.
M

Mišaaaa

pre 3 meseca

Ja druze kazem za prvi set, u ovom 3. Miša se ocigledno predao
1

11212

pre 3 meseca

Дечку свака част, гине за сваку лопту и не брука се и да изгуби није срамота. За њега је ово велики успех, игра сваки гем егал са другим тенисером на свету.
B

Bukvalnooo

pre 3 meseca

Igra skroz okej, Carlos je klasa i to je to. Sta vise Misa mu pruza skroz okej otpor i sto ti kazes ne bruka se gine za svaku loptu
K

Kakav lik

pre 3 meseca

Miša servira, majica se podigla a škembe poskakuje na sve strane xD
A

Ajde Milomire

pre 3 meseca

4:5 konačno jedan dobar gem... Ajde Milomire!
I

I ovde...

pre 3 meseca

Momak iz Mursije
K

Kecma

pre 3 meseca

Otvorio je meč kao baba
A

Ajde Milomire

pre 3 meseca

Tačno sam znao da će da se utronja. Idi bre Milomire kud sam i uzeo da te gledam.
M

Makks

pre 3 meseca

Da li je moguce da imamo ovako ogranicene komentatore poput Smljana Banjca na Eurosportu? Covek cita samo rezultat, nijedan strucan izraz, nista... Nula.
K

Komentar u pokusaju

pre 3 meseca

Bitno da je Viskovic SK strucnjak. Gde nestade Medjedovic, prognozirase strucnjaci njegovu sezonu a on u prvom kolu kvalifikacija?
@

@ssss

pre 3 meseca

Banjac je više stručnjak za mitinge.Komentarisanje tenisa mu ne ide od ruke.Uzgred Viško je ne najbolji komentator tenisa,već najbolji komentator uopšte gledano na svim sportskim kanalima.
F

Fleetwood Mac

pre 3 meseca

Viško je stručnjak za to kako biti urban a izgledati ko da si pobegao iz džungle.