Komentari na vest

KRAJ: Đoković – Hurkač 2:1

i

iz sljivika

pre 6 meseci

Mislim da je turnir gotov, da će Siner uzeti prvi gem a zatim predati Runeu pobedu. Ali dobro, uzeo je šta mu je trebalo za kraj godine na No1 i bar će biti svežiji za reprezentaciju.
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

iz sljivika-Nadam se da nje gotov turnir za Noleta i da će Siner odigrati časno i pošteno,ima dovoljno motiva.Svaka kalkulacija može da mu se obije o glavu a Nole pamti sve i servira osvete samo tako....
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Bilo bi u redu da se u relativno težim trenucima oglasi Familija sa onim "gazi, kidaj, familijo", kako bi Đoković bio siguran ko mu iz najboljih namera dolazi na krsnu slavu.
p

prcali su

pre 6 meseci

da namerno gubi od sinera da ne bi sa alcarazom u polufinalu..izgleda da ce se sresti na aerodromu
T

Trte

pre 6 meseci

Siner će namerno da namesti da djokovic ispadne zbog lakšeg puta do pehara. Svakako djokovic sa ovakvom igrom ni Medvedeva ne može da pobedi
S

Sto bi

pre 6 meseci

On moze dobiti svakog kad hoce ali kad krene da se samounistava onda ga moze pobediti i nesretni Fric. Nista bolje nije u Parizu igrao pa ga je osvojio.
D

Div

pre 6 meseci

Ne moze sebi dozvoliti da ti oduzme gem sa 40:0 a znas kakva servis ima i da je prosto nemoguce da napravis brejk. Umesto i da u drugom setu gura svoj servis i dodje do taj brejka i dobije 2:0 on opet kao protiv Sinnera proda svoj gem glupim greskama. Ono sto je najgore toliko je hladan i bez emocija, kad mu nista ne znaci sto je najgore, a to ne lici na njega
T

Trte

pre 6 meseci

Ma covek ide u penziju sledeće godine,već u australiji će već da ga oljuste
D

Div

pre 6 meseci

@Trte, gledaj golf druze. Pricas o coveku koji ove godine uzeo 3gs i igrao finale sva 4gs. Nije tebi dobro
g

gunnersi

pre 6 meseci

Koja nebuloza od turnira. Prvo zasto uskace zamena? Hurkacu nista apsolutno ne znaci da igra ovaj turnir, dobice neki poen i neki kes, ali ne moze da prodje dalje. Drugo, nije igrao ni sa kim osim sa Novakom, automatski nije fer. Trece, Cicipas preda Runeu posle 3 gema i racuna se da je Rune pobedio 2:0, nabije set i gem razliku, a Nole mora da se muci protiv Hurkaca. Kad je vec Cicipas predao i postoje vec te zamene, onda te zamene treba da budu na terenu kada i igraci i da ulete odmah ako bude potrebe. Tako bi i Rune odigrao protiv Hurkaca, a ne dobio poklon 2:0, a ti se Nole muci sa jednim od najboljih servera. Nebuloza totalna.
T

Trte

pre 6 meseci

Ma sad će sve da nameste samo da djokovic osvoji
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Pa nije bas da mu ne znaci nista. Pobeda je 200 poena i masna lova.
g

gunnersi

pre 6 meseci

@Trte: uopste nisam rekao da je nesto namesteno da Nole ne bi osvojio, samo kazem kako su pravila bezveze i nemaju previse smisla. Jer ako jedan igrac preda i uracuna se pobeda drugom igracu, isto tako treba i onom sledecem koji je trebalo da igra protiv tog sto se povredio.
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Ajmo Nole Grobare, pametan deo Srbije je uz tebe, isto kao sto ce biti i za glasanje, drugi deo su navijaci fmp-a i botovi!!! Ziveo Partizan i Nole Srbin!!!
M

MNN

pre 6 meseci

Na sreću Nole navija za Zvezdu,nadaj se:)))
P

Pedja443

pre 6 meseci

Koji su trol, znas i Sam
P

Posoi

pre 6 meseci

Težak turnir, ali ne može da dobije nijedan set bez taj-brejka. To traje...
T

Trte

pre 6 meseci

I pariz isto do finala,sve jedva 7:5 7:6,sledeće godine pada sigurno,svi će da ga ljuste
B

Boze

pre 6 meseci

@Trte, decko ti si bas u problemu. Covek sa 36 godina igra meceve od 3h sa likovima od 22 godine i pobedi ih ili u slucaju Sinnera jedva ga dobije posle 4h igre. Sta ti pricas pa ti vrv imas 36 i jedva odes do prodavnice
L

LS

pre 6 meseci

Svaki put kada stavim na njega pare proda me...
M

MNM

pre 6 meseci

Ako ako
V

Veljko9

pre 6 meseci

Kidaaj!