Komentari na vest

KRAJ: Đoković - Rubljov, 4:6, 6:1, 6:4, 6:3

p

poketino

pre 10 meseci

Gazi ih Srbine !!! Nek crknu dušmani !!!
N

No1e Goat

pre 10 meseci

2024 uvode mu da krece sa hendikepom 0:1. Nije fer ovako.
D

Dejček

pre 10 meseci

Da da evo vec 10g igra lose. Koji krastavci komentarisu, carski. Kad pobedi nije dobio sa nulom, kad odere -slabi protivnici, kad dobije na nož - imao je sreće... Kako vas ne mrzi vec 10 g jedno te isto pisete, a doktor savija vec 3 generaciju u tabak. Razmislite logicki, bez ostrascenosti i sve ce vam biti jasno
G

Gostinho 1

pre 10 meseci

Ne znate da hodate i da trčite, ali zato znate da komentarišete Djokovića, dal trči ili ne, da li je u formi ili ne uživajte i gledajte.
K

Koza

pre 10 meseci

Katastrofalno igra turnir,bas lose
G

Gost "

pre 10 meseci

Igra taman toliko da ga osvoji!
n

nadrealnooo

pre 10 meseci

Druze ne igra katastrofaalno negoni drugi igraju tenis ako nisi znao!!!Ne kapiram komentare ovog tipa,pa ne igra sa 178 teniserom sveta nego sa 7,koji ima nesrecu da uvek u cetvrtfinalu ide na Novaka,a inace Rubljov j3 ozbiljan igrac!!!
m

masterpiece

pre 10 meseci

Meni je fascinantno sta radi Djokovic svojim protivnicima - samo se setim Alcarazove izjave "Prvo vam oduzme noge, a posle glavu". Rubljov kida prvi set, udara kao lud, forhend nikad bolji, uzme set i Novak ga u sledecem kroz par poena toliko psihicki ubije da je to nerealno. Magija na terenu!
k

knox

pre 10 meseci

Nije to Alcaraz izjavio
1

1122334455

pre 10 meseci

To je izjava Endija Rodika tj njegov tvit
k

knox

pre 10 meseci

Zamislite da je žreb los pa da mora polufinale sa Medvedev-om a finale sa Alkazarom to bi bilo nemoguće Forma nije sjajna Uzeo je Novaku set i Poljak ,evo sad se muči sa Rubljevim ali eto nadamo se tituli..
O

Ovdenekolud?

pre 10 meseci

Prijatelju jel mi gledamo isti tenis? covek igra cetvrtfinale grend slema!!!! Covek je vise od 10 godina stariji od svih ovih? o cemu bre vi pricate, kakva losa forma, kakva prosecna igra? I dokle vise forsiranje price "prolazi samo zato sto nema boljih" ? Da li ste realni? Zanemariti Hurkaca koji nema nista sem servisa, ali Rubljov igra jako kvalitetan tenis! Rune i Alca su odlicni? Sta je s mozgom, kako "nema boljih" ? Dobro nama i ide, kako smo nerealni kao nacija.
r

roni

pre 10 meseci

novak treba da otera citav tim,decko se muci godinama, osvaja jer je konkurencija uzasna.fizicka sprema mu je kao da trenira sa zvezdom iz malog mokrog luga.
S

Saturn

pre 10 meseci

Normalno je da mu kondicija pada s 36 godina , nece trcati i imati snage kao s 26
r

roni

pre 10 meseci

Saturn nemoj molim te,pa nema 70.treneri su mu tolko losi da bukvalno igra na talenat i iskustvo.mali alkazar ako dodje do finala pojesce ga fizicki,nole ce morati bukvalno mec zivota da odigra.
i

ime55

pre 10 meseci

Realno Nole ovaj Vimbldon igra dosta slabo, posebno retern i razmjene su tanki...
V

Viškooo

pre 10 meseci

Višković polu čoek, polu podatak za sujevjerne, hahahaha…
0

090

pre 10 meseci

DAJTE STA O DABURUUUUUUU
Z

Znik

pre 10 meseci

Nije dosao na potpis sa crvenom zvezdom.
L

LE

pre 10 meseci

Ova mala Poljakinja će morati više da uči iz te njene sveske...užas od tenisa.
z

zvezdash

pre 10 meseci

Nikola Mirotić se dogovorio sa zvijezdom. Radujte se ciganiiii
S

Stolinjo 10

pre 10 meseci

odakle ti ova informacija ?
F

Flask

pre 10 meseci

Gledam, nazalost, ovaj zenski tenis cekajuci Noleta... Posle se one nesto pitaju zasto su slabije placene? Pa ovo je tragedija, jos je u pitanju najbolja teniserka sveta. Bukvalno servis-ritern i sledeci udarac kraj poena.
c

czbgd

pre 10 meseci

Visina plate igraca ili igracica u odredjenom sportu treba i mora da zavisi samo od gledanosti tog sporta, sve ostalo je nebitno. Ako ljudi teoretski rese da pune stadion da gledaju igrace sa dve leve, ti igraci ce opet biti placeni vrhunski, i to je prirodno jer je profi sport posao kao i svaki drugi.
p

penzioner

pre 10 meseci

Što je najgore u tenisu su isto plaćene 😭😭