""
""

Kraj sezone za Endija Marija – povreda kuka je jača od drugog reketa sveta!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.17. | 13:03

Britancu je presudila povreda koju vuče već dva meseca, a nema šanse da je zaleči do kraja godine

Beli sport je desetkovan! Od daljeg nastavka teniske sezone zbog povrede kuka koju vuče već dva meseca odustao je i Endi Mari, pridruživši se u sportski nepopularnoj odluci našem Novaku Đokoviću, Stenu Vavrinki i Keju Nišikoriju!

Izabrane vesti

“Nažalost, neću biti u mogućnosti da se takmičim u Pekingu i Šangaju. Najverovatnije i u Beču, kao i Parizu, odnosno na poslednja dva turnira u sezoni. Sve to prouzrokovano povredom kuka koja me je mučila poslednjih meseci”, rekao je Mari u svom saopštenju, a važno je napomenuti i da je trenutno po ATP listi drugi teniser sveta imao problema sa povredom još pred Vimbldon. Ispao je u četvrtfinalu, pa je posle trećeg Grend slema u sezoni, propustio nadmetanja u Montrealu, zatim u Sinsinatiju, i konačno na US Openu.

“Konsultovao sam se sa brojnim specijalistima proteklih nedelja, kao i sa svojim timom. Odlučili smo da je ova najbolja reakcija zbog moje budućnosti. Iako je ovo bila frustrirajuća godina na terenu, uveren sam da ću posle ovog produženog perioda odmora i rehabilitacije ponovo biti na vrhunskom nivou. Prvi turnir koji ću igrati naredne godine biće u Brizbejnu, gde ću se ujedno pripremati i za Australijan open. Radujem se duelu sa Rodžerom Federerom za UNICEF ove godine”, zaključio je svoje izlaganje Endi Mari.

(Foto: Action Images)


tagovi

Endi MariKej NišikoriNovak ĐokovićpovredaSten Vavrinka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara