Dušan Lajović (Reuters)
Dušan Lajović (Reuters)

Lajović ponovo bez rešenja za Fučoviča

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.03.21. | 18:45

Srbin stao u osmini finala turnira u Dubaiju

Izgleda da Marton Fučovič nikako ne leži Dušanu Lajoviću. Drugi put u razmaku od samo osam dana mađarski teniser nadigrao je srpskog - posle 2:0 u Dohi, istim rezultatom Duci je pred istim rivalom u tri seta poklekao i u Dubaiju u borbi za četvrtfinale turnira iz serije 500 - 2:1 (1:6, 6:4, 4:6)

Igrao je 26. teniser sveta ove godine osminu finala Australijan opena, pobedio pre dve nedelje Danila Medvedeva u Roterdamu, ali nikako nije mogao da se prilagodi igri lošije rangiranog protivnika (44 na ATP listi).

Izabrane vesti

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

Počistio je u prvom setu Mađar sa terena Lajovića koji je u dva navrata gubio gemove na svoj servis. U drugom setu Fučoviču je ozbiljno opao procenat ubačenog prvog servisa, kao i broj osvojenih poena na prvi uspešan početni udarac, što je Lajović iskoristio da se sa 6:4 vrati u meč. Međutim, u odlučujućem setu koban je bio brejk u petom, ujedno i najneizvesnijem gemu. Mađar je poveo 3:2 i kao što je to radio od starta seta, do kraja nije dozvolio rivalu nijednu brejk priliku.

Iako neće Lajović igrati sa boljim iz okršaja Fric - Rubljov, Srbija nije ostala bez predstavnika u Dubaiju pošto se trenutno za četvrtfinale bore Filip Krajinović i Lojd Džordž Heris.


tagovi

Dušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara