(©Reuters)
(©Reuters)

Lajović u osmini finala Dubaija, naredni rival Fučovič

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 17:22

Srpski teniser prošao dalje bez izgubljenog seta

Prva stepenica uspešno preskočena. Dušan Lajović je u prvom meču na turniru u Dubaiju bio maksimalan. Srpski predstavnik bio je slobodan u prvom kolu, a danas je nadigrao Tunižanina Maleka Džazirija – 2:0 (7:5, 6:2)

Dušan Lajović je u prvom meču na turniru iz serije 500 proveo na terenu nešto više od jednog časa, a Malek Džaziri se opirao do završnice uvodnog seta. Nije polazilo za rukom srpskom predstavniku da napravi brejk, držao je svoj servis i strpljivo čekao priliku. Ona mu se ukazala pri vođstvu od 6:5. Iskoristio je Lajović prvu brejk loptu, koja je ujedno bila i set lopta.

Izabrane vesti

U nastavku je sve išlo kao po loju. Srbin je napravio brejk u drugom gemu, protivniku nije dopuštao ni da dođe u priliku da mu oduzme servis, a u osmom gemu drugog seta ponovo je oduzeo servis rivalu i na taj način prošao u osminu finala.

Za četvrtfinale Dušan Lajović će igrati sa mađarskim teniserom Martonom Fučovičem, koji ga je eliminisao u Dohi (7:6, 6:3). Lajović je posle odličnog nastupa na Australijan openu, gde je stigao do osmine finala, ispao u ranoj fazi turnira u Monpeljeu. U Roterdamu je nadigrao Danila Medvedeva, da bi usledila eliminacija od Borne Ćorića, a potom ga je Marton Fučovič zaustavio na startu turnira u Dohi.



tagovi

Dušan LajovićATP Dubai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara